| antonia12dragutzica a întrebat:

Am inceput sa ies cu un baiat acum 3 zile si cred ca il iubesc dar imi ieste frica cum o sa reactioneze.
nu stiu cum sa ii spun asta....imi este fica sa imi spuna ca el nu ma iubesti
Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| verzatura a răspuns:

Uite eu sunt baiat si crede-ma Daca tu stai mult de vorba cu el in fiecare zi stati aproape mereu impreuna inventeaza un joc Cam asa
ex: Hai sa jucam un joc cu Intrebari la care tu dai raspuns adevarat 100 % si eu la Fel. Si atunci il vei putea intreba, doar daca nu te va intreba el inainte.

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu-i zice nimic deocamdata si vezi cat de atent e cu tine si daca merita iubirea ta

| Dumnezău a răspuns:

Imi plac pufanii astia tineri.Ei in trei zile se indragostesc, intr-o saptamana deja si-au gasit alesul, iar in maxim, 15 zile,dupa ce pseudo-relatia,bineinteles,se duce dracului, au pierdut marea dragoste a vietii lor, situatia este ireconciliabila, iar dorinta de incheiere a acestei crude vieti, lipsita de fiorul dragostei netarmurite este una acerba.Tot inainte!

Daca un om poate sa invete sa iubeasca in trei zile, si are capacitatea de a spune un "te iubesc" care macar sa mimeze sinceritatea, eu sunt ieromonah.

| mocanusrg a răspuns (pentru Dumnezău):

Ai mare dreptate, eu nu pot sa inteleg persoanele astea care zic te iubesc ca si cum te-ar intreba ce mai facilaughing Cum naiba dupa 3 zilelaughing Nu se stie poate peste vreo saptamana o sa ne intrebe pe TPU cati invitati sa cheme la nunta, tipic varstei laughing

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

In nici un caz, nu fa asta. Nici sa nu te gandesti sa ii zici te iubesc dupa numa 3 zile cand practic abia daca il cunosti. Daca ii zici va crede cu siguranta ca esti disperata si va incerca sa scape de tine.

| neutrino a răspuns:

Sa nu faci nimic: trebuie sa aiba el grija sa faca.

| ClaRa94 a răspuns:

Vezi cum se comportă in continuare.
O să se vadă dacă ţine la tine sau dacă doar te place.
Oricum, dacă iese cu tine trebuie măcar să fie o simpatie. Sper că te-am ajutat.

| GeooEuu a răspuns:

Il iubesti de trei zile? Esti bine? Nu cred ca stii ce-i aia iubire. E o mare diferenta intre a place si a iubi. Eu zic se te mai gandesti.

| BibuBiii a răspuns:

Anto,ia-ti inima in dinti si spune'i! Asigura'te ca nu are prietena.Sau intreaba'l direct daca tine la tine si chestii ( poti fi si mai subtila).happy Bafta!:*