Uite eu sunt baiat si crede-ma Daca tu stai mult de vorba cu el in fiecare zi stati aproape mereu impreuna inventeaza un joc Cam asa
ex: Hai sa jucam un joc cu Intrebari la care tu dai raspuns adevarat 100 % si eu la Fel. Si atunci il vei putea intreba, doar daca nu te va intreba el inainte.
Nu-i zice nimic deocamdata si vezi cat de atent e cu tine si daca merita iubirea ta
Imi plac pufanii astia tineri.Ei in trei zile se indragostesc, intr-o saptamana deja si-au gasit alesul, iar in maxim, 15 zile,dupa ce pseudo-relatia,bineinteles,se duce dracului, au pierdut marea dragoste a vietii lor, situatia este ireconciliabila, iar dorinta de incheiere a acestei crude vieti, lipsita de fiorul dragostei netarmurite este una acerba.Tot inainte!
Daca un om poate sa invete sa iubeasca in trei zile, si are capacitatea de a spune un "te iubesc" care macar sa mimeze sinceritatea, eu sunt ieromonah.
In nici un caz, nu fa asta. Nici sa nu te gandesti sa ii zici te iubesc dupa numa 3 zile cand practic abia daca il cunosti. Daca ii zici va crede cu siguranta ca esti disperata si va incerca sa scape de tine.
Vezi cum se comportă in continuare.
O să se vadă dacă ţine la tine sau dacă doar te place.
Oricum, dacă iese cu tine trebuie măcar să fie o simpatie. Sper că te-am ajutat.
Il iubesti de trei zile? Esti bine? Nu cred ca stii ce-i aia iubire. E o mare diferenta intre a place si a iubi. Eu zic se te mai gandesti.
Anto,ia-ti inima in dinti si spune'i! Asigura'te ca nu are prietena.Sau intreaba'l direct daca tine la tine si chestii ( poti fi si mai subtila). Bafta!:*
beausingurlamasamea întreabă: