De ce mereu dupa o despartire cei doi fosti iubiti se tachineaza si ajung sa se urasca pur si simplu uitand ce momente frumoase au trait impreuna? O relatie este ceva minunat dar trebuie sa ai grija sa o pastrezi.In primul rand trebuia sa mentionezi motivul despartiri si in al doilea rand apreciez mult ca el inca se poarta frumos cu tine si nu reactioneaza ca alte persoane care uita ce a fost dragostea. Poate ca el inca mai tine la tine sau poate ca te simte ca pe o sora.Nu trebuie sa ajungeti sa va urati.Dar tu nu trebuie sa fii indiferenta si sa stii ca daca simti ca inca il iubesti nu inseamna ca iti faci rau.Sa stii ca daca continui sa fii indiferenta el va ajunge la fel de indiferent ca tine si vei pierde tot ce a fost frumos intre voi si sansa de a avea un prieten bun poate nu chiar un iubit.Eu zic asa: in cazul in care nu te-a mintit si nu te-a inselat iar tu inca simti ceva pentru el, cauta-l si vorbeste cu el fata in fata si explica-i toate astea caci sunt sigura ca se va ajunge la o solutie.Si sa stii ca nu ti-o spun din rautate, dar e deja ipsa de respect sa nu raspunzi la un salut, indiferent de la cine il primesti.Chiar daca era dusmanul tau trebuia sa il saluti.Nu uita INDIFERENTA NU E O SOLUTIE.
E foarte bine ce faci, doar asa il poti uita, cine stie poate va veni inapoi la tine peste un timp! Cat timp te intalnesti cu el, il vezi, vorbesti, iti faci tie rau in primul rand. Si luati aminte toti, unde exista sentimente inca, nu poate fi vorba de prietenie niciodata!
Pai nu prea faci bine mai bine i dai un salut ii spui ca faci bine dar nu mai mult
Si nu prea iti poti da seama da pe el il deranjeaza
Parerea mea este ca gresesti.
Daca nu il saluti pe strada dai cumva dovada de nesimtire. Adica el are bunul simt sa te salute si tu te prefaci ca nu il cunosti.
Nu e deloc frumos ce faci.
Stiu ca doare cand vorbesti cu el si asa...
Dar nici chiar sa faci asa...
Desi daca as fi in locul tau... Poate as face si eu la fel (depinde de starea de spirit). Imi fine.
Fa ce-ti spune inima. Nu ce-ti spunem noi. Inima te va ajuta de 1.000.000 de ori mai mult decat noi.