Invit-o undeva si vorbeste cu ea despre asta. Despre faptul ca o placi si ca tu crezi ca si ea te place. Nu o sa fie asa de greu. Succes!
Nu ii zici nimic. O inviti ca "amici". Incearca sa te detasezi. Daca intr-adevar ii place de tine, va face ea pasu. Tu doar da-i ocazia. succes!
Desigur ca puteti sa aveti o relatie! cu vei timpul vedea.sun-o si cheam-o la plimbare.dar fara scuter.pe jos ii mai romantic. GOod luck amigo!
In primul rand trebuie sa fii sigur de ceea ce simti pentru ea, si de eventualele sacrificii pe care le poti face pentru o relatie. Insa in acelasi timp, nu poti stii cu siguranta, daca ea te iubeste. Faptul ca iti cere sa te asezi in bratele ei, faptul ca pune semne ":X" ":*" pe messenger, nu reflecta mare lucru. Probabil te place, insa nu are curaj sa ti-o spuna. Poate asteapta sa faci tu, primul pas. Nu cred ca varianta cu scuterul ar fi tocmai potrivita, pentru o prima intalnire romantica. As alege in locul tau, un restaurant dragut, o cafenea boema, etc. Sunt alte variante. Nu stiu ce vrei sa zici prin ultima parte: "sunt rusinos, nu stiu cum sa scap." Sa scapi de timiditate, banuiesc. Ia-ti inima in dinti si invit-o undeva. Daca va spune "nu" (desi nu cred), nu e un capat de lume. Daca va spune "da", si decideti o viitoare relatie, atunci e genial. Tin pumnii!
Da,:*;:X nu inseamna neaparat ca te iubeste alea alea, dar e si asta un semn, dar avand in vedere ca vrea sa o iei in brate cred ca te place si ea. Succes si La multi ani pentru 20 octombrie!
Deci ecu sunt fata ma rog sa dau sfaturi la un baiat este ideal fii indraznet ai grija sa nu devii nesimtit daca u nu incerci atunci nimic nu o sa se intaple asta e impulsu pe care il asteapta o fata adica daca crezi ca merita accea fata si ca nu e o colectionara de iubiti atunci incearcati norocul funda?
Da ea a mai avut cateva relatii, dar si eu am avut, nu imi place la ea doar faptul ca fumeaza. de 5 ani
Ai grija cu fetele ca unele st cam smechere...P.S:fii baiat istet nu crede tot ce zic
Intreab-o cei place mai mult sa ascunda cineva adevarul de ea sau nu sau sa spui tot