Buna, pai masturbarea in general nu e ceva rau, atat timp cat nu iti creaza dependenta, dar in cazul tau e mai dificil ca aici putem vorbi de o dependenta, totusi daca zici ca de la 6 ani., e cam ciudat, dar nah...eu zic sa iti gasesti diferite activitati sa nu iti mai stea gandul la masturbare, este ca un viciu si e cam greu sa te lasi, incepe prin a reduce aceasta activitate si incetul cu incetul poti reusi, hai ca poti!
E instinctul uman. Nu mai asculta de toti prostii, de toti religiosii care nici nu stiu ca religia e facuta de om. Dzeu ti-a dat corp, foloseste`l cum vrei.
Popii sunt niste perversi homosexuali care apar la televizor violandu`se reciproc, ai incredere in ei?
Fa ceea ce simti si nu avea remuscari pentru ca iti faci rau.
Prima data cand m am masturbat eu era la varsta de 13 ani, chiar 14, deci nu stiu, nu conteaza daca e pacat sau nu, conteaza ca orice dependenta e un lucru rau, ca si tigfarile, n am mai auzit asa ceva, dependenta de masturbare? incearca ce a zis preotul, o zi da, una nu si pana reusesti odata pe saptamana, apoi cand vei creste vei face sex si va fi altcumva dependenta de sex apoi ))
13 ani? nici 1 zi fara sex? parintii tai stiu? daca nu sfatul meu e sa le spui pentru a te duce la psiholog... da, te va afecta mai tarziu, deoarece ce faci tu acum fac si fetele de pe marginea strazii in fiecare zi.Nu numai ca poti sa contactezi vr'o boala... dar cand o sa ai o relatie stabila o sa-ti para foarte rau. Oricum nu e normal deloc ceea ce faci.
Masturbarea este un pacat. Pentru ca este ceva impotriva firii. Adica dincolo de binecuvantarea unirii femeii cu barbatul prin taina casatoriei ca rod al dragostei ce sta la baza familiei. e ca si cum ai face dragoste cu diavolul. In plus dependenta poate afecta relatiile ulterioare dintre tine si partenerul de viata. Frumusetea actului sexual din cuplu va fi stearsa si vei cauta mai mult singuratatea decat sublimul relatiei in doi. E drept ca doar atunci cand vei gasi un barbat capabil sa-ti arate dragostea adevarata inclusiv in intimitate, vei descoperi iluzia autosatisfacerii, niciodata de caliatatea unui act sexual implinit. Si nu uita ca nimic necurat nu se va apropia de Dumnezeu. Intra pe site-urile religioase si citeste mai mult acolo. Marii duhovnici nu vor sa ne sperie ci doar sa ne readuca intelegerea frumusetei creatiei asa cum a gandit-o Dumnezeu. Doamne ajuta!
Ai pz de 2 m cred nu e asa nu mai spune la prieteni ca apoi o sa-ti spuna micacurva stiu si eu o fata cu acesi problema isi lega mainile
Pentru toti care sunt badarani si surprinsi de varsta de 6 ani le spun doar ca nu ar fi cazul sa faca copii. Poate le da Domnul fetite si or sa invete pe pielea lor de badarani ce inseamna comportamentul sexual la fetite chiar mai mici de sase ani. Problema e foarte delicata si complicata ar trebui sa mergi la doctor pentru a sti exact daca e o problema dat fiind faptul ca e in exces. Bafta
Mah pai are 13 ani... Sa iasa in oras cu prietenii?! Cred ca nici n`o lasa sa plece din fata blocului
Chiar nu pot sa inteleg ce e in capu` tau ... Dependenta?! mdeaaa... in fine. Dar totusi, gandeste`te si la sanatatea ta. nu cred ca e foarte ok,,,
Consulta un pshiholog, e cel mai bine.N`o lua in nume de rau.
Ai grija de tine
Dorinta de a renunta la masturbare constituie ideatie bizara, recomandarea mea e sa discuti aceasta chestiune cu un medic psihiatru.
beausingurlamasamea întreabă: