Salut! ce sa zic, inca nu ai sentimente pentru un baiat, probabil nu ai intalnit pe unu pe care sa il placi asa de mult incat sa nu te mai poti "dezlipi" de el sau cine stie poate ai alte orientari sexuale si in ca nu ti-ai dat seama! "succesuri"
Andaluzia si eu am probleme in a lega relatii de lunga durata ( in ultimul timp ).
Asta poate si pentru ca sunt pretentioasa si nu prea fac compromisuri.
Daca ceva nu-mi convine, renunt.
Si asa se sting relatiile, precum incep.
Poti sa ai 1000 de motive reale sau imaginare, numai tu stii cu adevarat motivul.
Este posibil sa nu vrei o relatie serioasa ci numai sa experimentezi.
Este posibil sa nu fi gasit persoana capabila sa te atraga suficient de mult.
Este posibil sa eviti mai mult sau mai putin constient intrarea intr-o relatie si iti traduci acest lucru ca fiind "plictiseala".
Data viitoare cand mai respingi o relatie cu o persoana ce te-ar fi interesat cu adevarat, intreaba-te cat poti de serios ce te-a determinat sa faci acest lucru. Poate vei fi sincera cu tine si-ti vei oferi un raspuns...
Nu esti nici prima, nici ultima... Poate ca nu ai dat de cel perfect care sa nu te plictiseasca si care sa vina mereu cu o noutate
Nah uite ca ma faci sa ma deloghez sa nu vada lumea ca imi povestesc viata personala pe aici...
in primul rand de ce ai neaparat nevoie de un barbat / baiat ca sa fii implinita? eu am 20 si nu am avut pana acum o relatie stabila
am fost dezamagit de multe fete si de aceia nu mai ma strofoc dupa femei
ma descurc si solo si sunt mandru
apoi daca ai tot dat de baieti neinteresanti de ce nu ii eviti cu prima ocazie? cauta-i pe cei care nu sunt asa plictisitori
chestia cu orice fata are un prieten mi se pare penibila sincer
daca toate fetele ar avea sida ai vrea si tu?
nu iti mai calcula succesul in viata dupa ceea nu ai tu si au altii, mai bine concentreaza-te pe ceea ce ai si altii NU AU
in plus ma repet din nou, nu trebuie sa te stresezi ca inca nu ai un baiat, adica ai vazut probabil ca amicele tale ori colegele de la scoala sau de la job au cate un mascul si vrei sa fii in pas cu toata lumea?
doar din spiritul de turma?
Incearca si tu sa stai mai mult cu unu care iti place, cauta stabilitate mai lasa si de la tine poate asa o sa ai o relatie de lunga durata...
Fix asa sunt eu, dar acest "defect" se poate corecta in timp
Fii mai stabila, peste ceva timp poate baietii se vor plicitisi de tine...
Nu orice fata are o relatie stabila la 23 de ani, eu de exemplu la 23 de ani l-am intalnit pe sotul meu dar nici nu ma gandeam ca se va ajunge aici. te sfatuiesc sa te distrezi cat mai poti, niciodata nu stii cand va aparea marea iubire.
Nu orice fata are o relatie stabila la 23 de ani. Multe au, e adevarat, dar la fel de multe nu au.
Poate la tine nu a venit momentul sau nu ai gasit omul potrivit. Asta nu inseamna ca ai fi tu mai putin buna decat altele sau ca ai vreun motiv sa te simti complexata. Intr-o zi, marea ta dragoste va aparea si vei fi fericita. Lucrurile bune merita asteptate, crede-ma.
Ciudat e faptul ca am vz ca sunt multe fete singure sau care nu au avut o relatie cel putin stabila pana la 18-20 de ani, dc? adica nah.se formeaza o anumita mentalitate... o fosta prietena avea 20 de ani si avea conceptii si teorii ciudate.inca era cu gandu la printul ei pe cal alb...
E normal sa se formeze complexul asta cand vezi ca unii deja isi incep viata sexuala de la 12 ani. Si pana la urma, normalitatea e indusa de majoritate. Eu am 26 si ma simt foarte bine fara o relatie, e mult mai liniste in casa :]
Andaluzia... o intrebare : In primul rand cand te uiti la un baiat, ce urmaresti? ce te face sa te indragostesti de el?
Incearca sa te imprietenesti mai mult, sa va cunoasteti mai mult, nu trasnforma foarte repede o relatie de amicitie intr-una de iubire
Adevarul este ca si asteptarea asta a ta are o limita.Astepti pe cineva potrivit dar trebuie sa si finalizezi cautarile.Nu mai trata relatiile asa cu superficialitate, poate asa iti vei gasi sufletul-pereche tocmai de la cine nu te asteptai.
Macar ai incercat sa ai o relatie stabila? Nu de alta dar sa nu fii luata drept curva. Ai grija!
Buna poate nu ai intalnit pe cineva care sa te faca sa il iubesti cu adevarat, stai linistita viata merge inainte vei gasi pe cineva
Stai linistita nu esti singura, si nu te complexa iti face mai mult rau, trebuie sa iei o hotarare si sa fii atenta, nu stii nic o data de unde apare marea dragoste, acel tip pe care ti-l doresti si o sa vezi ca daca va potriviti ce usor vei simti ca e momentul sa incepi o relatie serioasa.nu trebuie sa iti pierzi incredrea!
iti doresc mult succes