| Crisu_8081 a întrebat:

Am inceput sa ma vad cu un tip pe care-l stiam de pe mess cam de vreo 3 ani.Vine si ma ia de la munca, ne simtim bine impreuna:vorbim, ne jucam carti, iesim in parc(ca amici)...aseara am fost sa-i vad noul apartament si ne-am uitat cu ocazia asta la un film, insa... m-a tinut in brate toata seara. El are o relatie la distanta si stiu sigur ca ma place de multa vreme... din pacate, si eu am inceput sa-l plac.Nu stiu ce vrea de la mine, l-am intrebat ce simte pentru prietena lui si a zis ca nu stie.In schimb, ma cauta aproape zilnic in ultima vreme.Credeti ca se joaca cu mine? Nu stiu ce sa mai cred.

Răspuns Câştigător
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Fiindca e dimineata si dimineata mi-o petrec mai serios, iti dau un raspuns mai serios: sunt cateva optiuni deci le voi trece in revista.
Se prea poate sa te placa, daca te cauta atat de mult. Te si respecta, avand in vedere faptul ca nu a incercat sa se culce cu tine din prima. La fel de bine poate fi o strategie sau poate insemna ca tine la prietena sa. Cu singuranta insa, ii place prezenta ta.
Cand a spus ca nu stie ce simte pentru prietena sa este pentru ca ei, in genere, pot iubi mai multe femei in acelasi timp, sau pot iubi una si se pot culca cu alta, doar pentru asi (re)(verifica virilitatea.
Nu trebuie sa crezi nimic. Vezi cum evolueaza lucrurile si fii tare pe pozitie.

Ca P. S: In locul tau as evita cat mai mult bataile de cap.

9 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Nu cred ca se joaca ci numai ca nu e sigur nici el pe el. Probabil ca se simte bine in compania ta, aveti multe lucruri in comun, sunteti pe aceeasi lungime de unda... dar e indecis si confuz...Astepta sa mai treca timpul si nu te implica prea mult. Din mari prieteni s-a ajuns la mari iubiri.

| moonY a răspuns:

daca a spus ca nu stie ce simte.cu siguranta ceva simte pentru ea si i'a fost teama ca te va indeparta, daca va fi sincer in privinta sentimentelor.
daca se joaca? nu stiu, probabil.
sau cauta un refugiu langa tine

| JustMeFlory a răspuns:

Nu cred ca se joaca cu tine. Daca era sa fac lucrul asta sigur incerca sa se dea la tine, sau incerca sa se culce cu tine.Mai asteapta o perioada si vezi cum evolueaza lucrurile.Noi nu ii putem spune cu exactitate ce este in mintea lui. Daca isi va lasa actuala gagica pentru tine inseamna ca tine la tine, si nu se joaca.

| JustMeFlory a răspuns:

Nimanui nu i'ar placea situatia in care esti tu.Vei vedea ca totul se va rezolva.cum ai spus si tu, mai bine stai la distanta pana cand va fi liber, pentru ca nu are rost sa pui sentimente si el sa aiba gagica.
Succes!

| Crisu_8081 explică:

Va multumesc pentru raspunsuri...sunt si eu foarte confuzasad am inceput sa cunosc mai multi tipi, dar de el imi place cel mai mult. Mi-e frica sa nu imi iau teapa! Oricum nu am de gand sa fiu cu el pana nu va fi liber ca pasarea cerului. Sper sa-mi revin odata, nu-mi place ce mi se intampla...

| greg a răspuns:

Nu trebuie sa fii ranita, dar cred ca se joaca cu tine si isi ocupa timpul cu "o bucatica"

| bibitza a răspuns:

Cred ca incepe sa se indragosteasca de tine.eu cu prietenul meu am inceput exact ca voi...fiind amici.am inceput sa ne vedem in fiecare zi eu eram dupa o relatie... el se despartea, se impaca cu o tipa cu care a stat 3 ani jum...si intr-un final s-a despartit de ea si am inceput sa stam...si acum au trecut 2 ani de atunci... Lasa lucrurile sa evolueze cum trebuie...nu te grabii si nu-l grabii ...vezi unde va ajunge prietenia voastra fara sa iti faci prea multe problemewinking. bafta!

| claudiu89 a răspuns:

Oricum isi insala prietena ce-i un lucru urat din partea lui, ii insala increderea...de ce nu ar face la fel si cu tine? nu stie pentru ca nu-i pregatit inca sa se limiteze la o singura partenera.

| valsulnorilor a răspuns:

Draga Crisu.Incearca sa-i spui ca de fapt si tu ai pe cineva si ca nu esti hotarata si ca esti confuza si bla bla bla.Chiar daca sunt barbat nu inseamna ca trebuie sa fiu misogin.
Faptul ca raspunsul sau a fost nu stiu ce simt pentru ea(cea de la distanta) este firesc ca daca iti spunea ca o iubeste te putea pierde pe tine.
Tara asta este plina de baieti asa ca lasa-ti sentimentele la racoare ca daca se incing nu poti de cat sa suferi.
Precautie maxima si succes in dragoste!