| CaprioaraPrietenoasaShika1987 a întrebat:

Am început să simt o atracție sexuală pentru prietenul meu de lungă durată după ce am întrerupt relația de prietenie cu el....ar trebui să fac o mişcare?
Eu și el ne cunoaștem de 4 ani și întotdeauna am avut o relație foarte bună. Totuși, anul trecut, nu am avut prea mult contact. Am avut o mică ceartă în legătură ajutorul reciproc cu chestii legate de universitate și s-a supărat pe mine, însǎ am realizat cǎ am cerut prea mult. Mi-am cerut scuze mai târziu, dar nu asta e povestea.

Înainte nu am avut niciodată situații de contact fizic. Fără sărut, fără chestii erotice, nici măcar nu am simțit sentimente fațǎ de el.

În ultimul timp, l-am întâlnit din întâmplare într-un magazin, înainte de ziua mea de naștere weekendul trecut, și l-am invitat la petrecerea mea. A venit, a fost o petrecere afară, am mers la plajă și apoi la niște cluburi. L-am observat că s-a schimbat de-a lungul anului - el însuși a devenit mai încrezător, și corpul lui este mult diferit acum, a devenit mai musculos pe ici pe colo și mi-a plăcut. S-a dezvoltat frumos, aș spune. Și ei bine, mă uitam la el pentru. prima dată în viața mea într-un mod diferit. Mi s-a părut o persoană nouă. Am început să dansăm, amândoi eram relativ ezitați să ne atingem unul de celălalt, dar fiecare atingere a lui în timpul dansului mă făcea să mă simțeam caldǎ... poate chiar excitatǎ

În acest moment este a 4-a zi la rând, în care mă gândesc la el toată ziua și mă gândesc să il contactez. Cum ar trebui să o fac? Nu ar distruge prietenia? Devin frustratǎ pentru că nu știu cum să eliberez această emoție.

2 răspunsuri:
| Kiran a răspuns:

Nu te gandi ca urnii si el sentimente pentru tine, dupa modul in care ai descris situatia. succes in a-l avea pe durata,
Poti fi prieten si dupa o relatie cand unul din cei doi nu avea sentimente de "iubire", iar celalalt inca ii e "dor" de amintiri, deci. spune-i ca-l vrei sau fa-l sa te vrea.

| nicoletaolanesti87 a răspuns:

Eu zic sa ii dai o sansa! Mai ales ca va cunoasteti de mult timp, mai intai zic sa descoperi daca aceste sentimente sunt reciproce! Si daca raspunsul este da eu chiar zic sa incerci aceasta relatie!