Hmm...daca si acum doi ani ati fost colegi atunci, ceea ce a vrut sa spuna cand a spus ca doar ea te cunoastea, probabil se poate traduce " cand doar eu te vedeampe tine iar eu eram invisibila pentru tine " . Iar intrebarea daca are sau nu iubit, pai aici va trebui sa " iti faci temele " , intreaba incolo si incoace, dar fi subtil si daca nu reusesti sa afli nimic, atunci, daca chiar o placi fa-ti curaj si vorbeste cu ea si spune-i ce simti, sa fi sincer este intotdeauna cea mai buna solutie , iar daca si ea inca te place sunt destul de sigura ca o sa primesti un raspuns pozitiv si din partea ei, daca nu, ehi bine, nu uita ca sunt inca cateva milioane de fete care asteapta ca tu sa le vezi .
Sper ca am reusit sa te ajut cat de cat, good luck! ^-^
P.S. Daca decizi sa vorbesti cu ea te rog nu o face pe facebook sau la telefon sau prin mesaje iesiti undeva impreuna si gaseste momentul potrivit in care sa te destainui .
UPDATE : Are iubit am aflat de la ea sunt un norocos
Poate doar ii esti simpatic si ii place sa vorbeasca cu tine. Nu trebuie neaparat sa vrei sa fii cu o persoana daca vorbesti cu ea.
Poate chiar la tine s-a referit cand ti-a raspuns ca vorbeste cu o persoana speciala! Fa-ti curaj si spune-i ca si tu o consideri pe ea o persoana speciala si ca o placi! Nu ai nimic de pierdut! Fa asta pana nu e prea tarziu, pentru ca pe urma vei regreta! Ea asteapta sa faci primul pas.
Un an și două luni? Cred că a trecut puțin cam mult. Te consideră doar un amic, deși nu cred că are iubit. Dacă ți-a zis că nu are, nu are. Eu zic să încerci să ieși din friendzone, dacă o placi.
Cu aceea persoana vb de 1 an si 2 luni nu cu mine
beausingurlamasamea întreabă: