| Iuliana_Roxana_1999 a întrebat:

Am inceput sa vorbesc cu un baiat pe messenger. Prima data nu mi s-a parut asa de impresionant, imi spunea ca el nu asa de vorbaret si cate alte chestii.booring.OK. am mai vorbit si urmatoarea seara, si urmatoarea.si tot asa. El a devenit din ce in ce mai interesant. avem aceleasi gusturi, am trecut amandoi prin etape mai putin placute in viata. Chesstia e ca toata ziua astept sa vina seara ca amandoi sa fim online pentru a vorbi din nou, inima imi tresare atunci cand il vad ca ma saluta si imi trimite :* vb cate 4 ore si nu ne mai saturam. Inca nu s-a intamplat nimica, dar nu stiu cum si ce sa fac. sa ii spun ca imi place de el, ca vreau sa fie ceva? Dar faza e ca nici eu nu stiu ce e cu mine. Help me! un sfat cum sa procedez?

Răspuns Câştigător
| wolder a răspuns:

Da-ti o intalnire in realitate cu el, plimbati-va. Contactul vizial e diferit fara de messenger. Daca va apropiati si crezi ca te place spune-i ca si tu simti asta.

| Iuliana_Roxana_1999 explică (pentru wolder):

Pai chestia e ca mamele noastre se cunoasc de un car de ani, si spuneau ca o sa se intalneasca intr-un mall, si ziceam sa profitam si noi de chestia asta. Dar ar fi unpic strange cu parintii... Insa o sa mai vad cum merge si cat de curnad singurei prin mall...Hmm nu suna rau big grin

| wolder a răspuns (pentru Iuliana_Roxana_1999):

Asa e cel mai bine. Mergeti cu mamele, apoi doar voi doi. succes! si multumesc pentru fundahappy

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns (pentru wolder):

Auzi cu mamele dupa ei, da ce sunt copii de tzata?

| wolder a răspuns (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Nu draga, dar sa vina si mamicile sa se plimbe putin sa le faca cunostinta si apoi se intalnesc ei separat... greu de gandit!

14 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Bate și tu un apropo că vreți să vă cunoașteți și așa te întâlnești cu el, vorbiți, și vezi cum stă treabă.

| SyndicateX a răspuns:

Te-ai gandit vreodata ca tot ce iti spune el pe mess despre el este o minciuna? Daca nu il cunosti si in viata de zi cu zi lasa-l impace, nu te lasa prostita de cine stie ce nemernic.

| VictorVictoras a răspuns:

Sincer daca simti ceva pentru el spune-i pentru ca nu ai nimica de pierdut poate ca va fi ceva serios si mie mi s-a intamplat acest lucru cu ceva timp in urma vorbeam cu o fata care la inceput avea o parere proasta despre mine happy ma avea trecut in telefon idiotul probabil pentru ca aveam idei multe si dupa ce am vorbit cam 2 saptamani i-mi spune ca ii place caracterul meu, mentionez ca nu ne cunosteam personal doar poze happy si am acceptat sa fiu cu ea am avut o relatie foarte frumosa de 3 ani si s-a pus problema casatoriei happy dar nu eram pregatit si am preferat sa ne despartim, dar si astazi i-mi pare rau ca nu mai sunt cu ea si nu am aceptat sa fiu cu ea... este printre putinele regrete pe care le am in viata... asa ca nu ai nimica de pierdut spune-i si mai bine sa-ti para rau ca ai incercat decat sa regreti mai tarziu ca nu i-ai spus.

| RobertoRobby a răspuns:

Spune-i ce simti despre el... poate si el are acelasi sentiment., sper sa ai noroc.

| Iuliana_Roxana_1999 explică (pentru RobertoRobby):

O sa ma mai gandesc la asta. Multumesc!

| darialdoctorlav a răspuns:

Stai sa vezi ca va veti intalni, poate o fi vreun bosorog de 60 de ani...atunci belea!

| wess89 a răspuns:

Young love :X

| Grg_Maryus_1996 a răspuns:

Pai deaga rox in fond u il cun pe el in realitate? ai vazut poze cu el? sunt 2 variante aici 1:baiatul taw perfect s-ar putea sa fie un nenorocit de proxenet si in cazu asta ai grija saw 2:s-ar putea sa fie un baiat swper ok de care te-ai atasat si meritati o sansa aman2...nuj invita-l in oras la un suc cv si dupa spune-i ca il placi daca vezi cum e kuadev si e pe placul tau...

| Iuliana_Roxana_1999 explică (pentru Grg_Maryus_1996):

L-am vazut pe facebook, web. deci varianta un se elimina din start.