| 12manuq a întrebat:

Am inceput sa vorbesc pe facebook cu o fata,nu ma ignora, ne salutam cand ne intalnim, dar.I-am cerut numarul de telefon de vreo 2 sau 3 ori pana acum dar de fiecare data gaseste diferite motive ca sa nu mi-l dea. Prima data a zis ca putem vorbii si pe facebook, am lasat-o vreo 2 sapt timp in care am vorbit, i-am cerut a2a oara a zis ca deocamdata nu mi-l da, i l-am cerut si a3a ora si tot o scuza ieftina ca asta.Problema este ca nu stiu daca nu vrea sa mi-l dea pentru ca nu ii place de mine sau pentru ca e rusioasa. Dupa parerea mea, eu zic ca arat bine, si nu ar avea motive sa ma placa....Anticipand ca o sa imi spuneti sa ii spun ca o plac, nu vreau sa par ca sunt vreun disperat nebun dupa ea etc. Puteam sa fac rost de nr ei in secunda 2, dar vreau sa mi-l dea ea, sa iesim la un suc, etc.Dar se lasa tareeee greu

8 răspunsuri:
| Okey a răspuns:

Intreab-o daca nu are incredere in tine sau de ce nu ti-l da...

| neutrino a răspuns:

Ea inca nu doreste o relatie reala cu tine, drept urmare nu are motive pentru ati da numarul de telefon.

| DanielaElleena a răspuns:

E o fata din aia mai cuminte care nu da numarul asa repedelaughing)laughing intreab-o de ce nu are incredere in tine si convingeo ca esti de incredere si ca nu-i va parea rau daca ti-l va da happy

| MihaiBlondu a răspuns:

Nu-i ca celelalte disperate pur si simplu nu-s chiar toate la fel stiu cum e sa nu-ti dea numarul prin asta trec si eu si am trecut de multe ori... si nu-i bai frate happy

| gingergirl1 a răspuns:

Pai poate exista un motiv pentru care nu ti-l da thinking
De exemplu nici eu nu dau nr de telefon la toata lumea laughing Si eu vb cu baieti pe fb dar niciodata nu le-am dat nr din simplu fapt ca nu voiam o relatie cu ei ...ca iti dai seama ca de asta cer nr laughing
Eu zic sa planuiesti o intalnire cu ea (pe fb) si dupa intalnire sigur o sa-ti de numarul happy
Succes laughing

| mona a răspuns:

cred ca de fapt nu vrea sa ti-l dea si nu cred ca face asta din cauză ca e timidă

| Klepto a răspuns:

Se vede ca iti place, daca ai acceptat tratamentul asta, de asta uite opinia mea personala.
Esti un pic cam prea aproape, adica fa un pas inapoi si arunca o privire obiectiva, nu subiectiva si evalueaza situatia.
Nu o sa-ti zic ceea ce as face eu, ca eu dupa 3 scuze penibile si faze puerile, dispaream definitiv, asa ca iti recomand sa ii acorzi cat timp vrei tu, daca vezi ca nu se ajunge la nimic, ca sa poti sa pleci linistit, stiind ca ai incercat, ai oferit destul timp si te-ai facut disponibil.
Pana la urma ai oo jos acolo? Trage o privire si data viitoare cand va vedeti o inviti undeva. Daca tot vezi scuze penibile, este alegerea ta atunci, poti sa investesti timp sau sa pleci sau varianta amiabila, amici.
Nu trebuie sa ii spui ca o placi, fetele isi dau singure seama, crede-ma.

O alta varianta, daca aveti prieteni comuni, iesiti cu totii si n-o sa mai fie probleme, o data, de doua ori, poate a treia este cu noroc si este doar in doi. Asta ca sa nu se simta ea nu stiu cum.

Dar nu te lua dupa mine, eu nu sunt singur doar de ziua indragostitilor, eu sunt singur tot anul, deci habar n-am de nimic.

Bafta si nu uita sa iei din cand in cand un pas inapoi si sa evaluezi situatia, sa nu investesti aiurea si sa nu primesti ceea ce iti doresti.

| Mototol_Alexandru_1994 a răspuns:

Tine-te de ea mai cerei numarul odata de doua ori si fi si tu mai insistent si o sa ti-l dea big grin