Asa este la inceput...toate fetele patesc asta.Cu timpul o sa te simti mai bine(poate dura luni de zile). Succes!
Daca va iubiti, va cunoasteti indeajuns, aveti o relatie bazata pe incredere si respect, atunci discuta cu el despre asta. Spune-i ce te excita, incercati sa cautati pozitii, miscari, atingeri care sa te excite. E bine sa discuti si cu ginecologul la care te-ai dus dupa inceperea vietii sexuale, sa excluzi o cauza organica (infectie, de exemplu).
Buna. Poate nu te satisface cum trebuie prietenul.Implicati-va amandoi si vei ajunge si la un orgasm.Anunta-l si pe el si poate se va rezolva.Nu ai de ce sa iti faci griji. Multe fete isi pun aceasta intrebare.Bafta:
Probabil ca daca are el inaintea ta energia din suflet este consumata prin materializarea respectiva; dar de ce sa cauti orgasmul? din contra daca vrei sa fi bine si sa fi cum vrei, sa faci ce vrei " fugi " cat poti... youtube link : sex.the.secret.gate.to.eden
Din mai multe cauze nu ai oragazm:
- nu te exciti destul de bine
-te gandesti in alta parte
- stresul de zi cu zii
-oboseala
- nu ai experienta in domeniu :d
- monotonia
Dar ca sa ai orgasm trebuie sa iei tu conducerea sa te faci pasionala sa-l exciti pe baiat ca in acelasi tp te exciti si tu uita de lume uita de stres de probleme creaza`ti u atunci o lume in care existati doar tu si el funda
Daca prietenul tau dupa ce ajunge la orgasm asteapta 5 minute si apoi continuati o sa ajungi si tu
Pentru ca fetele ajung mai greu la orgasm decat baieti sau poate ca nu te satisface total depinde de om nu-ti fa griji
Zi-i sa-ti urce cacatu-n roaba, sa ti-o dea la ochiu maro, sa tavaleasca porcu-n rahat, nu stiu cum sa-ti mai spun ca sa ma intelegi
Nepotivire de caracter =))))))))))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=JxY0_5jmbFw&feature=related
Pentru ca nu te satisface el destul si problema asta o au multe fete/femei desi este cam devreme numa dupa 2 luni dar infine, daca tot ati facut sex de cateva ori eu zic ca e bine sa vb cu el sa-i spui ce te satisface, unde si cum, incercati tot felul de posibilitati, desi sunt 80% sigur ca el este de vina, nu ma intelege gresit nu zic ca este nu stiu cum doar ca se intampla asta la o gramada de baieti/barbati. vorbeste cu el si spune-i ca nu te satisface si sa incercati tot felul de posibilitati(pozitii, zonele unde te excita, etc)
So, dear kitty, nasol daca "nai orgazm"! se pare ca scumpul tau iubit nu iti acorda atentia necesara in timpul actului sexual. se rezolva pe el si... b'bye! incearca sa tragi d timp inainte sa te penetreze, condu'l spre cele mai erogene parti ale corpului tau, oferiti mai mult timp atingerilor si saruturilor, arata'i ce iti place fara sa-ti fie teama, tu ai spus ca faceti dragoste, deci, a face dragoste prevede un preludiu mai lung...si asa o sa te bucuri de postludiul mult visat :p
Mai Kitty am o veste buna pentru tine! OrgaZm nu o sa ai niciodata dar orgasm e posibil sa ai candva. Poate cand mai cresti! Ce zici e asta?