| JusTPauL a întrebat:

Am încercat în decembrie sa ma combin cu o fata de care îmi plăcea foarte mult. Vorbeam zilnic iar când am decis sa ma vad cu ea, a început sa îmi dea un ignor maxim. Mereu avea treaba și tot amânam întâlniri. Chiar dacă la început ea îs făcea planuri.
Din decembrie și pana acum o luna de zile am vb de puține ori iar când ne-am mai văzut odată în club unde erau și prietenii noștri comuni. Noi ne uitam unul la celalalt de parca eram certați.
De aproximativ o luna de zile a început sa fie iar drăguță și sa îmi scrie mereu "ce faci? ".
Aflu de la un prieten care e combinat cu prietena ei ca de fapt ei ii plăcea de mine și înainte dar ea încerca ceva și cu altcineva. Iar ea acum ar vrea sa fie împreună cu mine pentru ca nu ia ieșit nimic cu băiatul ala și ca a facut'o sa sufere mult.
Ea lucrează și face facultate nu prea are timp de relații. Iar eu sunt mai mult plecat în străinătate.
Deci are rost sa îmi bat iar capul cu o asemenea fata?
Mie mi se pare foarte instabila și nici nu prea mai am încredere în ea.
Oare ce urmărește de își dorește asa mult sa ne întâlnim.
În ultimul timp tot îmi zice ca vrea sa ne vedem chiar dacă și ea știe ca ceva serios nu poate fi pentru ca eu urmează sa plec iar.
Voi cum a-ți proceda întro asemena combinație?
Precizez ca îmi place de ea și cred ca și ei ii place de mine și mamei ei ii place de mine laughing.

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Tu nu intelegi ca nu te vrea, da si tu ceva euro poate iese ceva sex

| JusTPauL explică (pentru RAY):

Ce euro sa dau ca ea face bani mai multi ca mine. laughing

| OldSoul a răspuns:

Avand in vedere ca ai pus mai multe intrebari, iti voi raspunde in secvente.

"Am încercat în decembrie sa ma combin cu o fata de care îmi plăcea foarte mult. Vorbeam zilnic iar când am decis sa ma vad cu ea, a început sa îmi dea un ignor maxim. Mereu avea treaba și tot amânam întâlniri. Chiar dacă la început ea îs făcea planuri."

Mai apoi ai spus:

"Din decembrie și pana acum o luna de zile am vb de puține ori"

Aici ai gresit, deci, tu, ai incercat intr-o luna sa o "combini" (folosind termenul dat de tine) ei bine, te-ai grabit, si asta a fost principala ta greseala.
Ai fost putin disperat dupa o relatie, ea a observat asta, a observat ca-i cam rapesti din libertate, si fiind putin speriata, a incercat sa scape de tine, respectiv, sa nu-ti dea apa la moara.
Si e clar ca ai insistat prea mult cu "vazutul" dupa doua refuzuri, trebuia sa renunti, ii spune-ai ceva de genul "Bine, atunci, e randul tau sa propui cand sa ne vedem".
Daca procedai in felul acesta, nu ai mai fi parut asa de disperat, si plasai sarcina asta asupra ei, dar, in acelasi moment, trebuia sa te si detasezi putin, deoarece exista posibilitatea ca ea sa nu te placa, iar aceea "propunere" din partea ei sa nu mai vina, ceea ce se pare ca ai si facut la un moment, insa, nu ai stiut sa o folosesti in avantajul tau.

"Din decembrie și pana acum o luna de zile am vb de puține ori iar când ne-am mai văzut odată în club unde erau și prietenii noștri comuni. Noi ne uitam unul la celalalt de parca eram certați. "

Aici e vorba de orgolii, cand v-ati distantat, a fost vina amandurora, dar, cel mai probabil, fiecare din voi, ati dat vina pe celalalt, iar, ajunsi in realitate, apar intrebarile
"Daca atunci nu a mers din cauza ei/lui, de ce sa fac eu primul pas? Poate chiar nu ma place"

Acum, in situatia aceasta, ai fi putut merge la ea, si sa o intrebi ceva de genul "Hey, am vazut ca ma priveai, imi sta parul rau, asa-i?".

"De aproximativ o luna de zile a început sa fie iar drăguță și sa îmi scrie mereu ''ce faci? ''.

Aflu de la un prieten care e combinat cu prietena ei ca de fapt ei ii plăcea de mine și înainte dar ea încerca ceva și cu altcineva. Iar ea acum ar vrea sa fie împreună cu mine pentru ca nu ia ieșit nimic cu băiatul ala și ca a facut'o sa sufere mult. "

Aici, ca de obicei, apreciezi ceea ce ai, abia dupa ce pierzi.
Te-a pierdut atunci, si acum e singura, si nu prea suporta asta, la fel nu suporta nici ca atunci te juca pe degete, iar acum nici nu o mai bagi in seama.
Acum, a intrat ea in vorba, si incearca sa te ademeneasca, sa redevii cum erai inainte, la mana ei, astfel incat sa-si recapete boost-ul de incredere.
Sau, chiar si-a dat seama ca esti un baiat bun.
Dar, acum sa fim realisti, nu e suficient sa fii un baiat bun, trebuie sa te si placa, pentru ca relatia sa mearga in continuare, iar, daca te-ar fi placut, nu s-ar fi ajuns aici.

"Ea lucrează și face facultate nu prea are timp de relații. Iar eu sunt mai mult plecat în străinătate.

Deci are rost sa îmi bat iar capul cu o asemenea fata?

Mie mi se pare foarte instabila și nici nu prea mai am încredere în ea. "

Aici ai dreptate oarecum.
Fata nu stie ce vrea, dar nici nu prea accepta sa piarda, si de aici si problema.
Avand in vedere ce am spus mai sus, o relatie intre voi, e posibil sa fie destul de tensionata/toxica in conditiile aceastea.

"În ultimul timp tot îmi zice ca vrea sa ne vedem chiar dacă și ea știe ca ceva serios nu poate fi pentru ca eu urmează sa plec iar. "

Poate vrea o aventura.
Poate si-a dat seama ca a gresit, si incearca sa repare asta.
Orice ar fi, e clar ca nu e dragostea aia mare care ar trebui sa fie.
Daca vei vrea o relatie, trebuie sa fii destul de prudent, e posibil sa te lovesti de multe piedici, iar daca nu stii cum sa actionezi, vei ajunge de unde ai plecat.

Eu ti-am zis mai sus cum as fi procedat in mare parte din situatiile cu care te-ai lovit.
Acum, cel mai probabil, as accepta sa ne vedem cateva minute, sa ma conving ce e de capul ei, iar dupa, imi rezerv o luna, doua, trei, sa-mi dau seama daca vreau sau nu vreau ceva cu ea.

| JusTPauL explică (pentru OldSoul):

Ai scris fix ce trebuie. Dar trebuie sa mai adaug ceva. Pentru cam am discutat astăzi cu ea și mi-a zis totul asa cum este și a recunoscut ca mi-a ascuns multe și ca nu zicea adevărul.
Nu am fost chiar disperat după o relație. Am vrut doar sa ma vad cu ea și sa clarific odată dacă vrea ceva cu mine sau nu. Și când zicea ca nu poate în ziua x. Ea zicea ca ne vedem a doua sau a treia zi și apoi iar amână ziua. Stabilea ea mai mult nu eu. E dificila.
Ea în decembrie deja se vedea cu un tip. Iar când a văzut ca se complica prea mult cu mine s-a speriat. Ea a zis ca nu voia sa ma facă sa sufăr dar poate nu vroia nici sa ii stric planurile.
Ea a stat cu băiatul ala pana în aprilie. În perioada aia mi-a scris ea de 3, 4ori. Eu încercăm sa uit de ea pentru ca eram frustrat maxim.
Da asa este. Ea e singura de mult timp. Tot astăzi mi-a zis ca în ultimele luni ma tot vedea on si voia sa îmi scrie dar nu avea curaj. Ii era rușine de ceea ce a făcut(imi mai scria dar rar). Anul trecut pana în decembrie vorbeam zilnic non stop. Și la 4 dimineața primeam mesaje.
Legat de boostul de încredere s-ar putea sa ii fi scăzut încrederea. Cred ca ii sunt cel mai apropiat în momentul asta și de aia vrea sa încerce iar ceva cu mine.
Am întrebat-o de 3*ori astăzi dacă e sigura ca asta vrea. Și mi-a zis DA clar și hotărât.
Eu cred ca ma place pentru ca mai era puțin și faceam dragoste în parc la ce mângâieri avea și cu cata pofta ma săruta.
Ai dreptate. Nu știe ce vrea. Adică astăzi mi-a zis ca în decembrie nu știa ce vroia și ca ii pare rău de deciziile care le'a luat atunci.
Faza e ca ea e influențată de cca 4, 5prieteni de ai ei și ai noștri plus mama ei care din spusele ei cică m'ar adora.
Nu știu ce impresie i'am făcut ca eu am vb doar odată cu ea pe Facebook.
Am discutat astăzi cam tot pana și la partea cu sexul. Mi se pare aiurea ca mi-a zis ca sa nu ne grăbim sa așteptăm pana când revin în decembrie.
Eu mai stau doar o săptămână în tara dar totusi în timpul asta se pot întâmplă multe.
Legat de aventura, i'am propus și asta și s-a uitat cam urat la mine.
Acum eu o sa mai încerc. Dacă iese ceva bine dacă nu asta e. Nu avem nimic de pierdut și oricum am promis ca nu mai pun suflet.

| alina2k18 a răspuns:

Ia trimite- i cate 100-200 eur prin WUwinking sa vezi ce o sa prinda drag de tinewinking
PLus cadouriwinking

| JusTPauL explică (pentru alina2k18):

100e aproape ca face intr'o noapte la un e eveniment?

| alina2k18 a răspuns (pentru JusTPauL):

Ce evenimente ma baiatule...winking

| Necunoscut112 a răspuns:

Dacă sunteţi separati, n-are sens nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cât de batut in cap Trebuie sa fi incât sa crezi ca-i place de tine? daca o interesa macar putin incerca macar sa te vada sau amâna totul pentru tine. Vrea doar atentia ta, atât.te prinzi usor. Te vede ca pe o jucarie si iti da sperante false. E o pierdere de timp, râde si de tine cel mai probabil.

| JusTPauL explică (pentru anonim_4396):

A renunțat la evenimentul de vineri și duminica seara pentru mine. Nu e de ajuns?
Cel mai probabil o sa renunte și la cel de miercuri și cele din weekend.

| djrex122 a răspuns:

laughing O ei ca prietenă și cât stai plecat o amantă și tot vorbești mereu cu ea să vă mențineți relația! happy

Dacă te iubește cu adevărat te va aștepta!

| JusTPauL explică (pentru djrex122):

Exact asta am vb astăzi. Ce o sa facem noi când sunt eu plecat. O sa facă fiecare ce vrea și doar când revin eu o sa fim împreună. Prieteni cu beneficii. laughing
Ea zice sa încercăm și ca ma așteaptă.