anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am incercat s'o facem dar nu prea ne'a iesit. m'a durut foarte rau si pana la urma am renuntat.sange nu mi-a curs, mi-a introdus si degetul si nici atunci nu mi-a curs dar am simtit o usturime si o durere groaznica.de la ce poate s-a fie? nu cred ca a fost un act sexual propri zis. a introdus si scos de cateva ori(cu pauze)ca nu am mai putut.mai sunt virgina? am folosit prezervativ.
fara mistouri si daca faceti e clar ca pe lumea asta nu ai pe cine sa te bazezi.altfel spus sunteti incopetenti si nesimtiti.multumesc

6 răspunsuri:
| candora a răspuns:

Pai cred ca inca mai esti virgina, poate sa nu se fi rupt himenul, poate fi mai elastic, Durerea si usturimea a aparut deoarece e pentru prima datawinking

| Acadeeeaa a răspuns:

Ai avut contact sexual, deci nu mai esti virginahappy!

| Pustoaicka50 a răspuns:

Stai sa-ti explic: e o mare diferenta intre ruperea himenului (atei) si dezvirginarea.Himenul ti-l poti rupe fara un contact sexual(masturbarea cu diferite obiecte lovituri etc), cu un contact sexual, sau in cele mai rare cazuri himenul lipseste.A fii virgin inseamna a nu avea un contact sexual de niciun fel adica si daca ai facut sex oral practic esti virgina pentru ca nu ti s-a rupt himenul da teoretic nu pentru ca nu mai esti "neatinsa".In cazul tau chiar daca nu ti s-a rupt himenul practic virgina nu mai esti teoretic cred ca nici atat e posibil sa nu fii curs sange chiar daca te-ai nascut cu himen.PWP sper sa-ti fi fost de ajutor:*:*

| Tiara81 a răspuns:

Buna.eu am doar o intrebare pentru tine.ca la aceasta intrebare.nu stiu daca iti voi raspunde bine asa ca mai bine tac big grin.cati ani ai?(sper ca nu te superi ca te intreb :-s)

| VacutzaRoscata a răspuns:

Ai facu sex, nu mai esti virgina

| tigersss a răspuns:

Clar esti virgina