| ancu1546 a întrebat:

Am încercat să fac dragoste cu prietenul meu, însă nu pot, deoarece doare foarte tare (virgină fiind). până acum am încercat doar cu prezervativ.credeţi că fără prezervativ penetrarea va fi mai uşoară, iar durerea mai scăzută?

Răspuns Câştigător
| AIRIUS a răspuns:

Buna!
Prezervativu influienteaza foarte mult penetrarea,dar cel mai mare rol,il are partenerul tau.
De el depinde totul,el trebuie sa te faca pe tine sa te simti in al noulea cer,pana sa inceapa actul in sine.
Sa nu incerce,daca nu te simti destul de excitata,pentru ca vei avea parte de o durere groaznica,deci trebuie sa stie cum sa se comporte cu tine,in acele momente.
Vis a vis de prezervativ,eu te sfatuiesc sa renuntati acum la el,in primul rand pentru ca el iti da o senzatie de durere un pic mai accentuata, decat fara.
Ai grija ca el sa te fereasca si nu uita,cel mai mare rol il are partenerul tau,daca el nu va stii cum sa te ia si daca nu ti cunoaste punctele tale erogene,iti va fi foarte nasol,daca el te,,cunoaste,, nu ai de ce sa ti mai faci griji.
Poate el si el la inceput sau daca nu, trebuie sa stie cum,, sa faca,,.
Bafta iubita!
La multi ani!

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Intotdeauna penetrarea este mai putin dureroasa cu prezervativ. Folositi si lubrifiant de la farmacie si va fi in regula.

| AdelixA a răspuns:

Ce prostie v-a durea la fel de tare.