E de apreciat faptul ca tu ai avut curajul si responsabilitatea sa-i spui mamei tale de faptul ca ai un prieten.Eu am 17 ani, o relatie de un an, iar mama a aflat de prietenul meu datorita faptului ca sta aproape si ne-a vazut impreuna de cateva ori.Motivul pentru care nu i-am spus e faptul ca si mama mea s-ar fi comportat la fel cum se comporta mama ta.Acum,insa s-a potolit, are cateva luni de cand ii vede si partile bune.
Mama ta se afla la perioada aceea de acceptare, cand incepe sa se obisnuiasca cu ideea ca ai o relatie ceva mai serioasa.Cu timpul o sa se calmeaze sa-i mai caute nod in papura si o sa-l accepte, mai ales daca vede ca si tu esti fericita.
Trebuie sa asculti si de mama ta ca numai ea stie cum te-a crescut si cat de greu i-a fost.
Totusi ca sa nu renunti la iubitul tau, o poti face pe mama ta sa vada ce baiat de treaba este! Invita-l la voi, zii sa-i cumpere mamei tale florile ei preferate (un buchet sau o floare), si sa purtati o discutie toti 3!
Bafta muulta! (chiar ai nevoie )
Incearca sa o faci sa inteleaga daca nu poti sa continui relatia fara ca ea sa stie ar fi o solutie daca nu intelege
Bai deci asa mi s-a intamplat sh mie, iar mama mi-a luat telu sh calculatorul sh l-am pierdut a aflat ca am prieten din cauza mesajelor pentru ca nu le-am sters. A iesit foarte urat eu te sfatuiesc sa nu-i spui daca ti-a zis o data ca nu e de acord, vedeti cum va ascundeti.Bafta!