Crede-ma chiar e necesar sa plangi mult, si sa povestesti cuiva care simte acelasi lucru, pentru ca doar acea persoana te poate intelege
si eu am pe cineva in suflet de 2 ani deja, pe care nu am sa il uit niciodata
cuvintele gen "iesi, distreaza-te, incearca sa il uiti, obisnuieste-te, vei gasi pe altcineva" sunt de prisos
Se spune ca prima iubire nu se uita si asa este, dupa parerea mea.El va ramane mereu in sufletul tau ca ceva frumos, ceva ce ti s-a intamplat pentru prima data si care te-a facut foarte fericita.
De uitat, il vei uita, chiar daca sunteti vecini, trebuie doar sa vrei asta, sa-ti impui sa nu te mai gandesti la el. De exemplu eu am putut uita prima iubire cu ajutorul alteia. Atunci cand cineva nou apare in viata ta si care te iubeste si stie cum sa te faca sa uiti, care te intelege si nu te condama sau preseaza, o sa uiti si o sa fie bine.
Bafta pe viitor! Toti patim la fel.:*
Trebuie sa te obisnuiesti cu gandul ca nu mai vrea sa fiti impreuna. Esti tanara, in lume sunt atatia baieti care merita. Parerea mea este sa te gandesti ca nu mai exista, sa vezi ca intr-adevar acest baiat nu merita dragostea ta, avand in vedere ca ceea ce ti-a spus. Curaj! Cu siguranta vei gasi pe altcineva care merita afectiunea ta!
Numai bine!