| Mirela123yz a întrebat:

Am incercat sa-l masturbez pe iubitul meu, fiind prima data cand am facut asta, nu stiam ce si cum dar am incercat. I-am spus ca sper sa nu dureze mult si sa-si dea drumul mai repede, nu stiu notiunea timpului dar trecusera maxim 3 minute si i-am zis ca ma doare mana, mi-a zis inca putin ca simte ca si da drumu, apoi m-am oprit, am luat mana, am mai stat putin si am incercat sa-i fac iar, dar tot asa cateva minute si tot nu si-a dat drumu si am renuntat.
Intrebarea mea este, de ce nu si-a dat drumul?
El a zis ca atunci cand ii venea m-am oprit.
Nu era destul de excitat?

36 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Violleta2022):

Am experiență sexuală în doi ani cât nu ai avut tu in toată existența. rolling on the floor

anonim_4396

Apropo, ai cam gresit categoria. Sexul este de mai multe feluri si nu de ieri sau de alaltăieri ci de sute de ani.

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai baitel, tu stii cu cine stai de vorba?
Cum sa nu am experienta sexuala, daca am treizeci si ceva de ani de casnicie si 2 copii?
Tu vorbesti esti in acadolescent si cu dooar 1 an de experinta sexuale, crezi ca detii recordul mondial si cunosti totul despre sex?
Eu spun asa, daca ai bun simt sa stai in banca ta, tinand gurita inchisa, fiindca esti inca novice in ale sexului, vei parea mai inteligent decat esti.
Apropo, masturbarea-i nu se considera sex, deci nu o pune la numaratoare laughing

anonim_4396

Am făcut sex în ăștia doi ani cât nu ai făcut tu in 30. Bineinteles ca am experiență sexuală din moment ce tu ai facut sex cel mai probabil in acelasi poziții și monoton, nu ai incercat niciodată nimic nou. Cred ca deja ai intrat la menopauză. Vezi-ti de vasele tale.

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma umfla rasul de ce minciuni poti scoate.
Ti-am mai explicat ca laba nu se considera sex! laughing
Si te mai intrebi, de ce fetele nu se uita la tine...

| Goete a răspuns:

Cum sa fi fost destul de excitat cand de.la.inceput i-ai taiat elanul si i-ai spus ca speri sa nu dureze.mult?