| anonimforlife a întrebat:

Am infecție vaginală de ceva timp, acum 4 luni mi-a trecut luând ovule. Acum sunt plecata din țara și mi-a apărut nu pot merge aici la medic. Ce as putea face ca simt ca mor de dureri și usturimi? Am 18 ani! Va rog ajutați-mă

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Infecția vaginala a reapărut după ce ai avut relații intime cu partenerul tău? Dacă da, el este problema. La infecție vaginala trebuie sa ia tratament și partenerul tău

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Repeta tratamentul anterior dat de medic, atat tu cat si partnerul de sex, ca sa nu te mai reinfectezi de la el.
Banuiesc ca-l porti cumpara din farmacia de unde esti acum, ca sunt produse similare peste tot, atata vreme cat stii ce infectie ai avut in trecut si sa ceri farmacistei.

Sanatate maxima!

| Goete a răspuns:

Prepara un lighian cu apa calda si cu o lingura de supa cu varf de bicarbonat cam la 5 litri de apa.
Spala-te bine in vagin si stai 5-10 minute ghemuita in apa si te mai speli cu ea din cand in cand, dar daca se raceste nu mai sta.
Daca poti fa-o macar dimineata si seara si daca o faci scrie si un raspuns cu rezultatele. Stiu ca te ajuta

| 223kkk a răspuns:

Te pot ajuta scriemi in dm