Poate sa fie câteva luni 1 an. Doar tu poți sa treci peste asta și sa lași gândurile la o parte de el. Și sa te concentrezi pe altceva ce îți place și te face fericita.
Ciao!
Psihologii spun ca pentru a trece peste o dezamagire in dragoste, si sa nu mai ai inima franta, remediul e sa te implici intr-o alta relatie. Cat mai repede. Asa uiti de cel vechi, de dezamagirea in dragoste si poti iubi din nou.
Nu merita sa suferi pentru un baiat. Gasesti altul.
Bă, măcar tu nu ai avut crush pe un tip 3 ani ca apoi să vină cea mai bună prietenă a ta și să facă sex cu el de cel puțin 2 ori, ea fiind conștientă că îl placi pe tipul ala T_T
Of...Sincer am atatea sa-ti zic! Daca ne-am fi cunoscut te-as fi ajutat f f mult!
Nu pot să-ți spun decat ca nu este usor... eu l-am. placut pe crush un an si mi-a zis ca place alta fata in timp ce se dadea la mine. Am plans 2 luni in fiecare noapte, iar in restul timpului am plans, dar mai rar. Trebuie sa cunoști alte persoane. Eu asa am trecut. Uite, de ex. mi-am dat seama ca baiatul e nesimțit ca mi-a facut ce mi-a făcut si am vrut sa-i fac in ciuda. Am. început sa cunosc alte persoane, sa ies cu ele. Credeam ca fac asta doar de gelozie dar de fapt m-a ajutat f mult sa ma împrietenesc cu alte pers! Acum am. o relatie si sunt f fericita. Baiatul nu te merita daca il. placi un an si el te refuza...
Sa ti pui mintea sa faci ceva si eu am fost in situatia ta si nici după 1 an no pot uita
Dacă ai face cunoștință cu mine ti ar lua 5 secunde sa te îndrăgostești
beatriz_1407 întreabă: