Du`te la mare! Acolo sunt o gramada de baieti frumosi, ai ce alege.Nu neaparat pentru o relatie stabila( pentru ca sti si tu cum sunt relatile astea de vara), mai mult pentru fun, flirt. II vacanta, doar nai de gand sa stai toata ziua in casa si sa suferi, practic aiurea.Intereseaza-te de o excursie la mare, fa-ti bagajelele, ia`ti prieteni si distractie placuta!
Monnyk stiu prin ce treci.Incearca sa intelegi ca uneori cel mai bine este sa le lasi pe toate balta.Asta numai pentru a iti gasi fericirea.Nu mai fi trista, nu mai suferi pentru un baiat care nu te iubeste.Stiu ca iti e greu dar e mai bine sa uiti si sa gasesti alt baiat. Oare chiar merita sa suferi atata timp? Oare chiar nu exista alt baiat? Orice ai face acum nu mai poti da timpul inapoi.Trebuie sa lupti pentru fericirea ta.Iesi cu prietenii in oras. Ei te pot face sa uiti de tot si de toate.Fa ce iti place tie. Uita de el.Nu trebuie sa lasi pe nimeni sa iti distruga fericirea.
Ai grija de tine!
Prea ai ce sa faci...pana nu gasesti pe altcineva care sa iti incalzeasca inima...cineva care chiar sa iti placa, altfel degeaba incerci sa te cuplezi cu X sau Y. eu stiu...am trecut prin asta
insa acum sunt ok, mi-am gasit printul
Fa-ti curaj si dezleaga-te, fiindca timpul trece.Ai ales gresit si ti-e greu sa recunosti.Fii vesela si nepasatoare cand il vezi si uitarea va veni mai repede.
6 aniiii? Mi se pare o pierdere de timp mult prea mare! Totusi...gaseste'ti un altul, iesi la agatat cu prietenele, plimba'te nu te mai gandi la un lucru care a fost acum 6 ani! Mi se pare prea mult! Viata merge inainte si fara el... da'l incolo! Si nu mai fii suparata ca nu mai ai de ce...In privinta sentimentelor trebuie sa fii undeva la mijloc.mai lasa si de la tine dar nu te atasa de un baiat foarte repede decat daca vezi ca si el pune sentimente!
Fata mea ce ai de gand, sa imbatranesti, sa te uratesti si sa treaca viata pe langa tine? Mai iesi in lume, ce -i al tau e pus deoparte...ingrijeste-te mai mult si vei gasi un altul...de data asta fii tu mai rea!
6 ani? Pe bune? Da-ti palme in oglinda, trage aer in piept ca nu se opreste viata in loc pentru el.Ai pierdut 6 ani din viata pe nimic, ceea ce inseamna enorm. Daca mai dormi mult pe tine, nu te vad deloc bine.(am facut si rima)
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin.
ok si acum sa-ti raspund si la intrebare.
Daca nu te-a apreciat pentru iubirea ta... inseamna ca va trebui sa gasesti pe altcineva care o merita si pe care sa-l iubesti, sa-l inveti, si sa te simti bine alaturi de el, si invers.
Asa ca zambeste gandeste-te ca altii pierd o viata langa o persoana si tarziu isi dau seama ca nu mai e nimic acolo, dar. prea tarziu pentru ei ca sa mai ia de la inceput/schimbe/invete ceva.
Cred ca in timp ti-ai dezvoltat o obsesie pentru el... Ce ar fi ca pur si simplu sa nu te mai gandesti la el si sa incerci sa ai o "relatie de proba", ca sa zic asa, in care tipul sa fie innebunit dupa tine, sa-ti fie ca un catel si tu sa faci "regulile" Asta nu iti va aduce fostul iubit inapoi, si bineinteles ca la un moment dat te vei plictisi de el, dar sigur iti va da incredere in tine, mai mult optimism si vei fi pregatita ca in timp sa ai o relatie pe bune cu cineva fara sa te mai gandesti la fostul prieten
Arata-te indiferenta, cum a facut si el cu tine de te-ai indragostit asa tare intalnestete cu cineva care stii tu ca il deranjeaza, intalneste-te cu baieti si arata-i indiferenta sis a vezi cum in mintea lui se ca schimba ceva si va vrea o relatie cu tine iar artunci tu sa zici NU
Mai bine uita-l pentru ca nu este persoana potrivita pentru tine si uita-te in jurul tau. asa vei cunoaste un barbat. dar cel mai important- trebuie sa te cunosti pe tine.sa fii atenta cu tine. pentru ca tu esti cea mai importanta persoana din viata ta. un pic de egocentrism nu strica, pentru a invata sa te apreciezi k persoana. cum vrei sa te iubeasca altii daca tu nu te iubesti pe tine? faptul ca dragostea vine din interior, adica din tine si pentru tine, se aplica bine in relatiile de iubire.invata sa te apreciezi, scapa de complexele de inferioritate, ai grija de persoana ta -iar printii vor aparea singuri.nu poti sa traiest in prezent, cu mintea si sufletul in trecut pentru ca iti ratezi viitorul. timpul nu sta in loc si nici nu iarta...ai pierdut destul.nu crezi?