| Dexter6112 a întrebat:

Am inntrebat o tipa daca vrea sa iesim undeva. A zis ca nu stie ce planuri are si ca ma anunta cand are timp.Asta e un nu mai finut sau cum? (Avem 17 ani)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stie ce planuri are. Asta nu prea are sens. Mai degraba e ceva de genul: n-am niciun plan, dar astept o alta oferta. Adica sa zicem ca tu ii ziceai sa iesiti peste 3 zile si ea zicea "nu stiu ce planuri am atunci". Pusca mea, daca avea ceva important de facut stia asta. Daca nu are nimic de facut atunci inseamna ca te-a refuzat "politicos".

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Da, fata te-a refuzat politicos.

| Cupcake a răspuns:

Sau poate este un "ma mai gandesc". Noi fetele cand zicem ca nu stim ce planuri avem, uneori chiar asa este. Nu tot ce zicem este cu subinteles. Nu suntem chiar asa de complicate pe cum pare.

| Sociopat a răspuns:

Pe viitor cand tarfele iti mai dau replica asta, baga zambetul ala de gagicar si intreab-o glumet "asta e un nu mai politicos saaaau?" si apoi razi ca tontu. Daca rade si ea mai continui sa faci niste glume pe baza situatiei si apoi o intrebi cu o voce mai serioasa dar cu acelasi zambet tont daca vrea sa iesiti.Trebuie sa-ti dezvolti tehnici de a prinde tarfele in plasa.Nu mai e ca la gradinita "haaa ii dau pumni in umar si sunt rautacios cu ea, bai ce-o plac!"