| silverfaith a întrebat:

Am intalnit de curand o intrebare, care mi-a starnit curiozitatea dar la care as dori sa fac un sondaj de opinie. Deci cate fete fac sex oral din obligatie sau se simt motivate de moment si care chiar simte o placere sa ofere partenerului un astfel de cadou? Si daca se poate, o parere personala despre sex oral!

Răspuns Câştigător
| Азбука a răspuns:

Cine ti-a spus ca sexul oral ar fi un cadou? Nimeni, niciodata, nu va face ceva din obligatie!
Tu faci dragoste din obligatie? La fel si cu sexul oral, nu-l faci din obligatie, ci pentru ca vrei, si iti doresti, si este ceva firesc in a face acest lucru.

4 răspunsuri:
| koshmarul a răspuns:

Am auzit ca sperma e gretzoasa, nu vii scirrba de ea?

| Leon a răspuns:

Obligatie? Sunt curios cum iti iese sondajul. Cheama un prieten daca ai nevoie. Acu daca e sa vb serios, nu vreau sa generalizez, dar sa faci sex oral unuia te cam auto-umilesti la maxim nu crezi? Sper sa te satisfaca raspunsurile.pa

| silverfaith explică:

Ok am vrut sa vad exact care este parerea fetelor despre sexul oral adica le place etc etc?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am facut si nici nu imi trebuie. Sex = sex. Satisfacerea placerilor si mie imi place mai mult termenul dragoste si nu cred ca estista dragoste orala laughing. nu.
Deci cred ca ai prins ideea, NU. happy

Si parerea mea despre sex oral?
Cine naiba la inventat nu a avut ce face.
Si mi se pare cu atat mai josnic sa fac sex oral atunci cand parteneru e un idiot care zice la toata lumea ca Y mi-a facut oral, am observat cazuri de genu pe TPU.