Hei! Lasati certurile,sunt copilaresti. Daca tie iti place de ea si ei de tine terminati cu joaca si aveti o relatie normala. Discuta cu ea cum faceai inainte cand erati best friends si rezolvati-va problemele singuri, fara prieteni, fara colegi. O iei de mana, o duci undeva unde sa fiti singuri si discutati despre ce va doriti de la relatia voastra. Cu cat va certati mai mult cu atat o sa va indepartati unul de celalalt. Ceea ce faceti voi se cheama joaca, dar va face sa pierdeti ce aveti. Nu veti ramane nici macar prieteni.
Succes!
Sarbatori fericite!
Nu este atat de usor atunci cand ea ma raneste prin chestiile care la face.adik le spune prietenelor ei lucrurile care sunt intre mine si ea.si asta n-ar fi o problema daca alea ar sti sasi tina gura! da alea vin repede la mine si ma intreaba si ma barfesc si etc.si p mine personal ma deranjeaza asta, nu stiu daca si pe altii dar pe mine da.si ea nu parca nu vrea sa inteleaga asta.si inca ceva.deci cand am am intrebat-o ultima data daca vrea sa fim impreuna i-am spus :"asta e ultima oara? nu vrei asta e. eu nu te mai intreb" si ea ma refuzat.deci nu stiu.eu as vrea sa-mi spui daca poti ce vrea de fapt sa fac, ce gandeste etc.
Pai asta e.nuntelegi? vorbeam cu ea si ii spuneam ce ma derenjeaza si anume ca ea le spune prietenelor ei ce voribm si alea nusi tin gura si in timpu asta ea asta facea..si te-am intrebat plz.ce crezi ca vrea de fapt? vrea sau nu sa fim impreuna? e prea timida? nu vrea? etc
Cred ca e prea copilaroasa si nu intelege ce vrei de la ea. Daca ai destula rabdare si crezi ca merita sa fii cu ea mai incearca sa vorbesti. Sune-i ca daca nu vrea sa fiti doar voi doi si discutiile voastre nu vezi un viitor in relatia voastra. Alt sfat nu stiu sa-ti dau, imi pare rau.
Poate sunteti asa buni prieteni ca ii e frica sa nu mai fiti prieteni dupa va despartiti...