Scuza-ma daca iti spun dar o luna nu mi se pare asa mult sa cazi in depresie, eu am avut o relatie de 3 ani si ceva si s-a despartit de mine dintr-o prostie eu am cazut in depresie si am luat antidepresante si calmante nu mancam nimic pana am ajuns in spital la perfusie lui nici nu i-a pasat. In fine de la block nu o sa te scoata iar sa o mai poti vedea macar in poze fa-ti un cont de facebook cu alte poze gasite pe net si cere-i prietenia si atunci o poti vedea de cate ori vrei daca nu las-o asa si incearca sa gasesti pe altcineva si pe ea uit-o.
Cred ca intr-un moment de inspiratie si-a dat seama cat de inteligenta esti. SI si-a luat talpasita...
Ai raspuns serios la o intrebare pusa la misto.
Mi se pare cam prea lunga sa fie pusa la misto dar daca u zici asa sa fie
Mi se face rau cand o vad...pe ea. Si nu cred ca vreau s-o mai vad. Cand ma gandesc la ea o sa plang. Imi pare rau ca am pierdut-o. Am tinut la ea...Ea nu prea a tinut. Ne-am cunoscut la psihiatrie. Asta e Multumesc pentru sfat!
Nu e pusa ....la misto. Chiar am suferit pentru ea. Mi-a mai ramas un tricoul de-al ei si plang pe tricoul ei ca m-a parasit...
Mai cauta si alti psihiatri. Acum serios vorbesc, daca tu dupa tratament ai asemenea reactii e grav! Si nu fac misto deloc! Mergi iar la medic! Cat mai repede!
Si pe mine tot nu m-ai lamurit cu motivul pentru care ai fost internat la psihiatrie...
Am fost internat la psihiatrie din cauza depresiilor certuri in familie etc.