Cel mai bine ar fi sa iesiti in oras la un suc, o ciocolata calda doar voi 2 apoi discutia vine de la sine, acuma depinde si cati ani aveti de sunteti timizi. sfatul meu e sa treci peste ea si sa faci ce iti propui, bafta :*
Avem 18 dar cel putin eu sunt timida de cand ma stiu. E ciudat sa il invit eu pe el in oras, pentru ca daca ma refuza eu o sa ma simt de c****
Da asta asa e, dar incearca sa ii bati apropouri gen, ar trebui sa ne intalnim si altundeva in afara de meditati, mie unu imi plac mai mult fetele timide fiindca sunt dragute in tot ce fac, sincere si spun cu adevarat ceea ce simt, dar asa e el ar trebui sa faca primul pas fiindca e baiat, dar nu intotdeuna se intampla asta..na daca tu simti ca tii mult la el si il placi ar trebui sa incerci sa ii arunci niste apropouri, bafta :*
Eh nu pot sa zic ca tin mult la el, ca pana la urma nu stiu asa de multe despre el...vad cum fac, oricum, multumesc :*
Fa ceea ce simti tu, oricum esti o fata super ok din discutie..pacat ca nu prea mai sunt multe fete ca tine, majoritatea la 14-15 ani gata sufera din dragoste si tampenii din astea. oricum e o vorba, ce e al tau e pus deoparte, dragostea o poti intalni in cel mai neasteptat moment, bafta in continuare :*
Mersi. Da asa e, ai mare dreptate :*