Mai degraba 5 zile, nu o saptamana. Si riscul e minim, nu zreo. Chestia se aplica numai si numai daca ai ciclul perfect regulat.
Eu as spune sa nu incerci! nimic nu e sigur! mai bine foloseste prezervativul deoarece utilizat corect nu ai de ce sa-ti faci probleme! si toata lumea e fericita nu! e grav daca intrebi apoi'' sunt sau nu gravida?'' mai bine asa! e mai sigur! daca nu du-te la un medic si spune-i sa-ti dea pastile ''anti-baby''
Da dar numai daca ai menstruatia regulata.
dar pentru siguranta ta si sa nu stai stresata dupa aceea e mai bine sa te protejezi pentru ca nu se stie niciodata. pa pa!
Buna! Da, asa se spune insa nu la toate persoanele este valabila chesti asta, depinde de cat de regulat este ciclul tau menstrual! Si la fel cum au spus si ceid di-naintea mea incerca sa folosesti aceasta metoda cu 5 zile inainte deoarece spermatozoizii si ovulele mai supravietuiesc in vagin maxim 2 ore asa ca... Dar nu uita ca te expui contactarii unei BTS asa ca mai bine folosesti prezervativul! Te protejeaza si de o sarcina nedorita si de BTS! Bafta!
Decat sa iti faci probleme de genul asta si sa stai cu incertitudine(O sa raman insarcinata? sau nu?) mai bine folosesti dumneata o metoda de contraceptie, ca asta e cea mai sigura cale sa nu te trezesti cu burtica ... Parerea mea!
Decat sa risti si sa te trezesti cu o sarcina nedorita, mai bine te protejezi si asa esti mai sigura.numai bine
Da, daca ai un ciclu cat de cat regulat si nu incerca 7 zile sa ti exacat vreo 6 pentru siguranta
Nu e deloc devarat. asa ca asa cum spune si raul nu incerca, ca s-ar putea sa o patesti