| Tibyarad a întrebat:

Am inteles ca daca te casatoresti si la cununia civila la sfat si esti pocait nu ai voie sa te saruti pe gura, am un prieten care a zis ca el nu sa sarutat cu sotia lui la casatorie, am inteles ca pana ce nu te casatoresti in biserica unde sa primesti binecuvantarea nu ai voie nici un gest. E un subiect delicat, voi ce parere aveti.La biserica te intreaba pastorul daca te-ai culcat sau daca te-ai sarutat si daca s-a intamplat nu are voie mireasa sa vina in haine albe pentru ca nu e curata, La penticostali stiu un caz si s-au casatorit in subsolul bisericii asa numa cu acte, oricum persoanele erau deprimate deoarece nu se asteptau.

3 răspunsuri:
| Miauti a răspuns:

Mai Tibyarad am intels a doua intrebare, dar esti obsedat de religie rau de tot. Dao dracu caut un budist, rabin si tot ma casatoresc cu ea.
Casatoria religioasa este un legatura spirituala nu ceva ce tr sa l faci obligatoriu.

Si parca i as spune la preot ce am facut, tu nu te uiti la fime. Ce ti a zis ala te mintit!

| Bia` a răspuns:

Acuma depinde si de religie.Toata lumea are pacatewinking. Iti da un Canon ceva si tot va casatoriti in biserica normal. Nu te lua dupa vorbele altorawinking.

| Nicoleta a răspuns:

Ce zici tu mi se pare un pic exagerat...acum depinde de la o biserica la alta