Nu te ingrasi de la anticonceptionale, doar unor persoane le creste pofta de mancare. Sa stii ca persoanele slabe care nu reusesc sa se ingrase, de obicei slabesc de la anticonceptionale. Nu are nici un rost sa iei un preparat hormonal pentru un rezultat discutabil. Mai bine iei Peritol pentru cresterea poftei de mancare.
Totusi. nu lua anticonceptuinale ca sa te ingrasi
Nu lua deloc. pana nu nasti nu lua.
Este o prostie daca vrei sa te ingrasi mananca alimente cu continut mare caloric ciocolata fistic paine la greu sau daca nu poti incearca vitaminele te fac obeza. Astept funda
Cum sa iei anticonceptionale ca sa te ingrasi? Vreau si eu niste LSD, ca-s constipat...
Din cate am auzit eu anticonceptionalele ingrasa in spumeee
si eu iti recomand sa nu consumi astfel de medicamente...
mai bine ramai asa cum esti decat pe la vreo 20 de anii sa apara nu stiu ce probleme cardiace sau altele
ANTICONCEPTIONALE
EFECTELE NEGATIVE
Prezentate de cele mai multe ori ca inofensive, pilulele anticonceptionale functioneaza ca o sabie cu doua taisuri. Pe de o parte ele protejeaza femeia de aparitia unei sarcini nedorite, dar pe de alta parte, actioneaza asupra altor organe provocand o serie de efecte secundare care pe termen lung pot ajunge sa puna in pericol viata.
Anticonceptionalele sunt singurele medicamente care, de cele mai multe ori, nu au un efect curativ, deci sunt administrate unor persoane sanatoase, dar care au cele mai severe efecte negative.
Contraceptivele orale combinate sunt preparate din estrogen si progesteron sintetic cu eficacitate crescuta in prevenirea sarcinii. Pilulele combinate care se folosesc in prezent contin doze foarte mici de hormoni. Efectul contraceptiv este datorat inhibarii ovulatiei. De asemenea modifica invelisul intern al uterului (endometrul), facand implantarea putin probabila, ingroasa mucusul de la nivelul colului uterin ingreunand trecerea spermatozoizilor in cavitatea uterina si trompele uterine.
Contraceptivele monohormonale contin un singur hormon, un progestagen, in cantitati mai mici decat pilulele combinate. Nu contin estrogen, iar efectul contraceptiv este datorat ingroasarii mucusului cervical ingreunand trecerea spermatozoizilor in cavitatea uterina si trompele uterine. De asemenea, la aproximativ jumatate din ciclurile menstruale inhiba ovulatia (eliberarea ovulelor din ovare).
Numeroase reactii adverse au fost asociate cu terapia cu estrogen si/sau progestogen:
Aparatul genito-urinar: sangerare intermenstruala, amenoree post-medicatie, modificari ale secretiei cervicale, cresterea dimensiunii fibromului uterin, agravarea endometriozei, anumite infectii vaginale, de exemplu candidoza.
Sani: sensibilitate, durere, marire, secretie.
Aparatul gastro-intestinal: greata, voma, colelitiaza, icter colestatic.
Sistemul cardio-vascular: tromboza, cresterea tensiunii.
Piele: cloasma, eritem, urticarie.
Ochi: disconfort al corneei in cazul in care se folosesc lentile de contact.
Sistemul Nervos Central: dureri de cap, migrene, modificari ale starii psihice.
Diverse: retentia lichidelor, toleranta redusa la glucoza, modificari ale greutatii corporale.
In conformitate cu studiile efectuatre se constata o rata cu 40% mai ridicata de decese prin efectele secundare cardio si cerebrovasculare, mai ales infarct cardiac si hemoragii cerebrale, in cazul femeilor ce folosesc anticonceptionale fata de cele ce nu folosesc.
Studiile arata, de asemenea, ca riscul administrarii anticonceptionalelor este clar mai mare odata cu cresterea in varsta si la fumatoare. Sunt vizate in special femeile peste 35 de ani.
Printre efectele secundare ale pilulelor contraceptive se numara contactele sexuale dureroase, orgasmele diminuate in intensitate sau inexistente si scaderea libidoului. Un compus chimic produs de pilula contraceptiva pentru a impiedica ovulatia continua sa mentina scazut nivelul de testosteron, responsabil de libidoul barbatilor si femeilor, cu pana la un an de la ultima pastila. Astfel, femeile care iau anticonceptionale au in sange o cantitate de SHBG (sex hormone binding globulin) de patru ori mai mare decat cele care nu folosesc aceasta metoda contraceptiva. SHBG opreste testosteronul sa circule prin organism, provocand scaderea dorintei si a nivelului de excitare, lubrifiere scazuta si intensificarea durerilor sexuale. Pilulele contraceptive ar putea duce la pierderea temporara sau definitiva a libidoului sexual.
Vrei sa te ingrasi? Incearca sa lenevesti mai tot timpul, la masa multa paine mai multa mancare si mai lacom.Cred ca am fost de folos .Ca de slabit.mai greu!
Eu zic sa nu risti cu astfel de medicamente.mai bine te ingrasi mancand, iar daca nu poti, ai putea constulta un nutritionist! astept fundita
Tipule/tipo daca vrei sa te ingrasi ia proteine ...nu anticonceptionale OMG sau mananca multe grasimi! DUTE LA MEC DONALD! BAGA EURI IN FICAT! funda ?