Normalitate, asa e construit. Cauta detalii pe net si ai sa intelegi, este o eliberare de energie.
Cei in cuplu trebuie sa si doarma dupa sex, pentru a-si reface energia emisa.
Dar multe femei nu stiu asta.
Dupa ejaculare simti o stare de somnoleanta, ca se elibereaza in creier un hormon =de somn
Se instaleaza de fapt o stare de relaxare care poatefi confundata cu o apatie de moment dar in nici un caz o stare de oboseala fizica sau psihica.
Nu simt nici o oboseala stii tu ceva dar nu e bine
Cand se masturbeaza simt o placere minunata iar punctul culminant e cand ejaculeaza toata placerea se transpune in cateva secunde de ejaculare,
Dupa ce termina se simt relaxati nu obositi asta e diferenta, penisul se odihneste o jumatate de ora si apoi e din nou pregatit de erectie,
Iti spuneam eu ce fel de pofta dar nu e frumos sa spun, nu este adevarat dar daca nu faci laba pe romaneste si te gandesti numai la pasarica hormonii tai nu mai declanseaza pofta de mancare si se concentreaza sa rezolve pofta cu sexul, abstinenta este buna pentru slabit, si daca vrei sa stii draga dupa ce faci o laba de 2-3 minute, nu are cum sa iti fie foame; mie imi e foame dupa ce fac sex o jumatate de ora unde elimini foarte multe calorii, apoi la un barbat dupa o partida de sex puternica si buna ii se face somnic daca partita e scurta i se face pofta iar, dar dupa o masturbare de 3 minute cu gandul la gingirica ce sa faci, sa regreti ca ai prapadit o ejaculare care la batranete este aur
Prostii. La fel ca si in cazul parului crescut in palma, pierderea vederii, a memoriei, impotenta etc.
Iti poti pierde din energie daca depasesti limita bunului simt. Dar iti revii in cateva ore. Mai apar din cand in cand pe aici unii care zic ca sunt epuizati.