| aannddrreeaa a întrebat:

Am intrat in biserica atunci cand eram pe stop, dar am crezut ca-mi trecuse si mi-e foarte frica sa nu ma pedepseasca Dumnezeu maine cand am examen.

Răspuns Câştigător
| Marius21George a răspuns:

In calitate de teolog tin sa iti raspund ca D-zeu nu pedepseste cand faci un pacat! Daca ar pedepsi pe fiecare adolescent pentru pacatele lor cred ca nici unul nu ar mai lua vreun examen, ba mai mult ar ramane si repetent.Deci stai linisitita si mergi increzatoare la biserica! Este un pacat fara de voie si cu nestiinta deci...Nu prea este.SUCCES

13 răspunsuri:
| FunkyPeach a răspuns:

No sa fim seriosi, nu o sa patesti nimic O_o A fost un accident se mai intampla.^_^

| meduzzza a răspuns:

Stai linistita ca nu ai stiut, e mai rau cand stii.Bafta pe maine la examen.

| anndra56 a răspuns:

Stai linistita eu am intrebat preotul despre treaba asta.El a spus ca putem merge la biserica numai sa nu atingem foarte mult icoanele! Stai linistita! Funda?hee hee

| aannddrreeaa explică:

Chestia este ca am si sarutat icoanele.

| Nextone a răspuns:

Nu te mai stresa cere-ti iertare Domnului si va fi totul bine, daca iti pare rau nu o sa patesti nimic.Bafta la examen si nu te mai stresa!:*

| VacutzaRoscata a răspuns:

Daca nu stiai, nu are nimic nu te mai stresa atat

| Diaaa_2907 a răspuns:

Nu te pedepseste nimeni :d stai linistita

| BlueBird a răspuns:

Dumnezeu este iertator! Deci ca atare cere-i iertare si ttul o sa fie bine o sa vezi! Dumnezeu stie ca nu ai facut-o intentionat happy!

| Psihoyounger a răspuns:

Şi ce dacă erai pe stop? Ce legătură are asta cu biserica?laughing

| upendo a răspuns:

Dumnezeu Stie deja ca nu stiai, stai linistita.totul o sa fie bine :-)

| Abcdefg123 a răspuns:

Orele de religie la faceam in Biserica, deoarece Biserica este langa scoala si profesorul este si preot, iar dupa terminarea unei ore, o colega mi-a spus ca este " pe stop " si ca ar fi pacat ca a intrat in Biserica. Cum nu prea cred in chestii de acum 100 de ani, l'am intrebat frumos pe preot. El mi-a spus ca in vechime, nu existau absorbante / tampoane si nici atat de dezvoltate nu erau si sangele le curgea nestingherit. Dar acum cand exista atatea moduri de " protectie " nu e nicio problema daca intri in Biserica cand esti " pe stop ".

| mary_9735 a răspuns:

Si eu am patit la fel si nu stiu ce sa fac?

| 1987543G a răspuns:

Si eu am patit azi la fel! Am uitat ca sunt pe stop si am intrat in biserica am sarutat o icoana dupa care mi-am amintit ca's pe stop si am iesit repede afara si eu m-am ingrijorat dar acum dupa ce am citit toate astea ma simt mult mai bine!