Pai,pentru inceput incearca sa te uiti la cateva filme comedie sa-ti ridice moralul si chesti de astea dupa ce esti mai ok, axeaza-te pe hoby-ul tau...caci acum nu cred ca esti in stare sa te distrezi nu? Dar tine mine, chestia asta dureaza ceva pana sa-l uiti poate dura in jur de 2 saptamani poate 1 luna dar il vei uita tu bft!
Mai ca sa poti uita pe cineva trebuie sa te indragostesti de altcineva.Nu iti spun ca il uiti de tot dar te va ajuta.Incearca sa fi mai optimista priveste si tu in fata ai o viata de trait atatea persoane care te iubesc Nu merita niciun baiat acest chin pe care il duce o fata.Si dai indiferenta nu il mai suna nu mai vorbii cu el nu ii raspunde la telefon o zi doua si apoi poate isi va da singur seama
Salut! Prima data gandeste-te daca chiar vrei sa-l uiti. Odata ce te hotarasti, incearca sa vb cu cineva, altcineva decat "prietenii" tai, pentru ca s-ar putea sa obtii sfaturi mult mai bune, de la un strain, sau aproape strain. Incurcata situatie. Altceva nu ma duce capul sa-ti spun acum. Succes
Nu m`ai plik :* ba din contra chiar imi face placere sa mai aflu si eu kate o poveste
Depinde de cat de tare tinai la el, si cine a gresit.
Daca vrei, putem vorbi prim mesaje, daca te ajuta cu ceva.
Trebuie sa fii tare, sa nu te lasi pagubasa.
"Nu plange ca s-a terminat, zambeste ca s-a intamplat!"
Heeei. Pentru inceput iti spun ca si eu am trecut cam prin aceleasi faze.Se racise de mine.ne certam.si nu puteam sa stau fara sa il sun sa vb cu el, dar el imi dadea respins sau isi inchide telefonul si dupa cateva zile.cand isi aducea aminte de mine ma suna si eu ii iertam tot ce a facut. Pe moment nu-mi dadeam seama, dar facand iertandu-l de fiecare data NU era bine. pentru ca deja imi gasise slabiciunile si doar se folosea. SI de aceea vreau sa-ti zic si tie cum am trecut peste. deoarece ne-am si despartit ca el si-a dorit asta foarte mult si acum o luna m-a cautat si eu nu l-am mai vrut inapoi desi aveam aceleasi sentimente pentru el, dar nu mai vroiam sa fiu folosita pentru ca cunoscusem pe altcineva si asa mi-a fost mai usor sa depasesc momentul si acum chiar sunt foarte fericita alaturi de baiatul cu care am o relatie acum. Deci.nu-ti strica viata din cauza unui baiat, nu mai suferi.incearca sa mai vb cu un alt baiat pentru ca o sa gasesti lucruri noi la altcineva.incearca sa lasi suferinta deoparte si iesi din nou cu prietenele, vb cu parintii tai. uita-te la niste filme de comedie...O sa vezi ca o data ce faci cum ti-am zis eu.mai ales daca incerci sa vb cu un alt baiat, nu neaparat sa incepi o alta relatie.o sa te simti mai bine. Sper ca am fost de ajutor si scuze daca te-a plictisit povestioara mea, dar vroiam sa ma leg de anumite lucruri ca sa vezi ca aceste lucruri nu se inatmpla unei singure persoane si ca poti trece pste mai ales ca nu totul se rezuma la un singur baiat.Ai grija de tine.
Bananacantareata87 întreabă: