Iubim. de ce? vrei sa iubesti si tu si nu sti cum? simplu casca gura ca si cum ai manca.
Buna, da normal ca iubesc; iubesc natura, familia, prietenii, rudele, iubitul in special... familia si iubitul iubesc cel mai mult pe lumea asta si nu stiu ce m-as face fara ei.Pe iubitul meu il iubesc enorm de mult, il cheama Cristi ca si pe tine.
Nu as putea sa traiesc fara sa iubesc. iubesc o gramada de lucruri si o multime de oameni.
iubesc melodia pe care tohmai o ascult, imi iubesc prietenii in special pe cea mai buna prietena care tohmai m-a certat, imi iubesc parintii, il iubesc pe varul meu deoarece iar ma enerveaza, iubesc parcul din spatele blocului, iubesc camera in care stau acum, iubesc faptul ca azi am levenvit toata ziua, iubesc catelul de care trebuie sa am grija azi si maine ...lista e prea lunga.
Daca te referi la sentimele pentru un iubit
da. iubesc si sunt iubita
iubesc din tot sufletul, cum nu am mai iubit, chiar daca in iubire este si suferintsa
si sper sa nu se termine niciodata sentimentul asta
Da iubesc. Iubesc totul...viata cu bune si rele, familia, oamenii, intr-un singur cuvant iubesc tot! Eu,,, iubesc tot dar, acel '' tot'' ma iubeste pe mine ...
P. S : Daca n-as iubi, la ce naiba-as mai trai ?
Da, iubirea e cel mai ...nobil sentiment
Nu trebuie sa iubesti pe cineva, poti iubi ceva, poti sa ai o pasiune, orice.
Eu iubesc si pe cineva [si slava Domnului ca e sentimentul reciproc ]
Si multeeee "ceva-uri"
Am hobby-uri, prieteni, etc etc
Si eu iubesc, foarte frumoase raspunsurile voastre, am vrut doar sa ne mai aducem si noi aminte ca iubim dar va ca unii sar cu gura cum ar fi myrazvy(singur nu te iubeste nimeni la cat de infumurat esti).
Daria întreabă:
Zuzumilk26 întreabă: