| slrs a întrebat:

Am intre 1.70 si 1.75 si 80 de kg dupa cifre ce parere aveti plus am facut sala... credeti ca m-ar place vreo fata nu am succes pana acum si sunt foarte dezamagit sad

Răspuns Câştigător
| MisterRip a răspuns:

Vezi tu prietene sala, muschii si toate astea sunt asa de fadata, tie iti lipseste cel mai important lucru ( increderea de sine) poate ai vazut si tu pe strada unu care e mult mai naspa ca tine si totusi are o iubita de pici pe jos si te intrebi, ce pana mea are el si eu nu am? aici e secretul, femeile sunt atrase natural de barbatii care au incredere in ei, iar tu nu prea ai deloc, daca vrei sa atragi fete sute de fete, mai intai schimbate tu, citeste niste carti dezvoltati mintea si invata sa ai incredere in sine, (merita crede-ma) si alta chestie ar fi sa iesi la agatat, zilnic agata cat de mult poti, nu e important sa ai sucesc, dar iti garantez, ca daca faci asta o luna, o sa fii surprins dupa ce usor iti va veni sa vorbesti cu ele si sa le agati sa te placa, deci secretul sta in practica, abordeaza, abordeaza. Bafta

8 răspunsuri:
| Razvan03Andrei a răspuns:

Si eu am tot asa inaltimea(nu stiu exact) dar 60 si ceva de kg..si nu am fost la sala, dar o sa incep niste exercitii.
Acuma nu stiu la ce te referi ca n-ai succes. daca te gandesti ca-ti bate la usav vreo fata sau te invita ea in oras la un suc, te inseli.

| RAY a răspuns:

Daca ai o gandire dramatica nu cred,trebuie sa gandesti pozitiv sa incerci sa vb, daca nu vb nimeni nu o sa te bage in seama, e fb ca faci sala, eu isi recomand sa faci ceva cu viata ta cu mentalitatea asta negativa, iubeste pe tine cel mai mult daca te urasti cum sa te iubeasca cineva? si numai dramatiza ca nu mori fara fete uni sau insurat la 30 de ani tu ca baiat ai nevoie de sex sunt fete prin cluburi totul e sa vorbesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,muschii nu sunt asa de importanti.Conteaza sa ai incredere in tine tot timpul si asa vei avea succes in orice. Fetele materialiste se gandesc doar a muschi, bani etc.Acum depinde de tine ce vrei de a viatahappy

| NuMaContrazice a răspuns:

Pai daca ai facut sala si nu mai faci de o vreme buna atunci te-ai ingrasat sigur, si trebuie sa mai dai jos daca nu mai faci exercitii pentru ca muschii tai se poate sa fie inlocuiti cu grasime acum.
Nu conteaza asta pentru fete, am vazut chiar azi o cioara urata foc cu o bruneta buna ma...
Depinde ce fel de fete iti doresti...

| khwewljewew a răspuns:

În mare parte fetele nu pun mare preț pe mușchi. Degeaba ai mușchi dacă nu ai creier, bani, sau mașină.

| slrs explică:

Am slabit 25 de kg in 5 luni... e cam greu mai mult

| ciocio1993 a răspuns:

Te va place cu siguranta. asteapta. mi-a zis si mie cineva mai batran ca in viata trebuie sa ai rabdare altfel imbatranesti inainte de termen! deci.