| Anonymus995 a întrebat:

Am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine acum 2 saptamani si de atunci imi tot spune :"ma mai gandesc".si sunt 100% ca ma place,nu exista dubiu, si nu e doar parerea mea, si prieteni toti cred ca ma place.acum eu m-am gandit sa o fac putin geloasa.dar sa para neintentionat, sa-i spun ca am luat tacerea ei ca pe "nu" si am ramas prieteni, si nu mam suparat.sa iesim in fiecare zi afara si sa vb de noua "iubita".am inceput deja planul asta,am pus in prieten sa spuna ca is la intalnire,(eram sigur ca o sa intrebe unde sunt eu) si ea a spus:daaa,sigur teo mintit(da nu intr-un mod rautacios)(si din asta eu cred ca vroia sa spuna: daaa,sigur o mintit ca lui ii place de mine, cu mine are treaba). deci vi se pare o idee buna? sau ar trebui sa insist, sa o sarut pe neasteptate sau care e idee voastra ca sa o cuceresc?

5 răspunsuri:
| ginamagheru a răspuns:

Eu zic ca vrea doar sa vada daca o placi si crede-ma fetelor nu apreciaza chestia asta cu "gelozia". Sfatul meu este sa ii spui ceva de genul:te-ai gandit sa imi dai un raspuns? sau sa faci diferite gesturi prin care sa ii arati ca tie chiar iti place de ea. Succes!

| forsaken99 a răspuns:

Fa teatru continua ca sigur nu tio da o palma daca ii vei zice ca o iubesti si ca minteai ca esti la intalnire (nu un ci 2 xD)...

| AndreeaBz a răspuns:

Nu e bine sa minti si sa joci un teatru... va vedea ca intr-un fel vroiai sa-ti bati joc de ea happy ca ai vrut sa fii cu ea, ea nu a vrut si ai luat alta... straight face vorbeste cu ea, doar ea poate sa-ti spuna daca te place sau nu. poate are alte motive de nu vrea, cel mai bine e sa vorbiti.
Daca joci teatrul asta nu ajungi nicaieri, sincer.

| soriinaa a răspuns:

Fetelor nu li se par prea interesente jocurile astea si va ajunge sa creada ca niciodata nu ti-a placut cu adevarat de ea, ci ai vrut doar sa-ti bati joc. Din moment ce ai intrebat-o de atata timp si inca nu ti-a dat un raspuns clar, inseamna ca ii e teama de ceva, probabil sa nu fie dezamgita sau e foarte timida, ori vrea sa para una din fetele alea care se lasa greu si care are nevoie de mii de rugaminti ca sa fie cu tine si de mii de dovezi cum ca iti place de ea. Eu zic sa o mai intrebi odata si sa-i spui, ca e ultima oara cand o intrebi, si vrei sa iti raspunda cu da sau nu, sa nu o mai ia atata pe ocolite, ii spui ca a avut destul timp sa se gandeasca. Nu are rost sa faci tot felul de joculete de-ale de copii mici si sa incerci sa o faci geloasa. Daca iti va da un raspuns negativ, ai timp atunci sa ii arati ce a pierdut. Bafta;*