Sunt slabe sansele nu te agita inutil. Eu as zice nule, dar mereu se baga in fata cifre umflate din statistici, cred ca e o moda. Doar daca-ti intarzie menstruatia mai mult de o saptamana mergi sa-ti iei un test. Burta cam tare poate fi din atatea motive... digestie, hormoni etc. in loc sa te stresezi inainte de vreme mai bine bucura-te de zilele nefertile ce vin :p
Burta tare nu reprezintă niciun motiv de îngrijorare, întrucât aceasta creşte după 3 luni de la implantarea embrionului în uter.
Este posibil să fii însărcinată, deoarece lichidul seminal conţine spermatozoizi. Chiar dacă prietenul tău te asigură că nu ejaculează, "declanşarea" lichidului pre-ejaculator este incontrolabilă. Dacă a trecut o lună de atunci, poţi face un test de sarcină chiar mâine dimineaţă.
O zi bună! Baftă!
Pai inca nu suntem in 11.relaxeaza-te.dk intarzie mai mult de o saptamana trebuie sa-ti faci un test.desi sunt mai mici probabilitatile de a ramane insarcinata trebuie sa te protejezi, nu lasa lucrurile de voia sortii.
Nu este cazul sa iti faci griji inca. Ai putea avea burta tare tocmai pentru ca ti se apropie ciclul, mie de obicei asa mi se intampla.
E clar esti insarcinata apa usor pe burta zona buricului fara sa fi incordata dar usor si daca burta e tare atunci esti insarcinata Fii atent NU TE INCORDA