La mine a fost cam la fel numai ca eu sunt putin mai mica ca tine, dar diferenta dintre actele sexuale a fost tot de un an. Pe mine una nu m-a durut nici la primul act, dapai la al doi-lea. Acum depinde si de tine cat de dezvoltata esti, eu desi am 16 ani sunt mult mai dezvoltata psihic si fizic.
In mod normal, nu ar trebui sa ai dureri. vaginul revine la dimensiunea normala dupa fiecare contact sexual.
Pai trebuie sa te ocupi de mentenantza, trebuie sa iti vari in pasarica, o sticla de cola (cu spatele) in fiecare zi, ca s-o largesti.
Eu nu cred ca o sa te doara daca o sa fii excitata. Evident ca te doare daca nu vrei cu adevarat sa faci sex in momentul ala, de ex.
@alicool clar nu mai este virgina daca a intretinut relatii sexuale o data insa nu i s-a rupt himenul poate fi dureros sau nu depinde de factorii creati, de atmosfera etc...
Nu cred daca ai facut des
adica tu sti
daca ti s-a rupt himenul inseamna ca nu ai nici o problema din cate stiu
dar, mai bine informeaza-te de pe neet
good luckk!:X:X
@alicool - nu e musai sa curga sange ca o fata sa nu mai fie virgina, mai informeaza-te.
X videos uitate si tru la alea dupa ce s-au dezvirginat ce crezi le mai curge sange nu nu le mai curge si dinpotriva vei avea o pasiune mai mare si o senztie mai erotica
Daca spui ca ai intretinut relatii sexuale si nu ti-a curs sange inseana ca inca esti virgina si sa stii ca mereu te va durea cat de putin.
Pai daca chiar vrei sa faci nu ar avea de ce sa te mai doara a doua oara si daca te doare a treia ora e cu noroc... vezi nu e chiar acest subiect punctul meu forte...
username121212 întreabă: