O infectie cu transmitere sexuala. Probabil unul din voi a trisat si nu si-a facut analizele obligatorii. Dupa cum spui, e posibil sa aveti o infectie banala, cu Candida sau bacetrii (nu o infectie venerica). Ceaiul de menta trateaza numai diareea, nu are nici un efect, prietenei tale i s-au diminuat simptomele fiindca a neglijat infectia prea mult si ea s-a cronicizat, adica a devenit mai greu de tratat, mai profunda si mai bine tolerata de oragnism, astfel scazand simptomele. Repejor amandoi al medic. Ea la ginecolog, tu la dermatolog. OPtim, tratamentul trebuei inceput in primele 48 de ore de la primul simptom, ulterior fiecare zi pierduta fiind importanta
Salut de prietena ta nu stiu ce sa spun poate sa aiba o infectie ceva..si e posibil sa fii luat si tu ceva bacterie..eu zic sa vorbesti serios cu ea sa vezi ce a facut sau daca ii sa mai intamplat si sa mergi la un medic ...eu am patit luasem niste bacterii de la una imi miroasea putin capul penisului si aveam ca niste zgrabunte ceva pe el si am fost la farmacie am explicat ca si s-a dat clorimatrozol ceva de genu trebuia sa ma spal jos de 5 6 ori pe zi cu sapun fara (ph) din cate imi aduc aminte si sa aplic aceea crema..in cateva zile am fost vindecat iar pentru fata daca are problema asta se trateaza si la ea dar trebuie sa mergeti la un medic sau un farmaciat mult succes