| Conterob a întrebat:

Am invitat o fata la banchetul pentru clasa a 8-a, a acceptat, dar nu stiu cum a inteles ea. Adica nu stiu daca ea crede ca vom merge ca prieteni sau ca iubiti. Ce sa fac? Sa o intreb daca vrea sa fim mai mult decat prieteni, sa astept un semn de la ea... (niciunul nu am mai avut iubit/a)

4 răspunsuri:
| shashinka a răspuns:

Doar atat, sinceritate! Nu va ascundeti dupa daeget.

| EnvyU a răspuns:

Cum ar fi daca nu te-ai mai gandi la "mai mult decat prieteni" si doar te-ai duce cu ea la banchet sa va distrati si apoi poate o iesi ceva. Nu ii spune ca o placi sau ca vreti sa fiti iubiti. Doar fi dragut cu ea si incearca sa porti o conversatie normala fara sa te gandesti ca o placi sau ce sa ii spui. Asa daca sunt sentimente o sa vina de la sine. Si fi atent la felul in care se uita la tine, daca iti zambeste des, asta inseamna ca te place.

| AndyLavy a răspuns:

O poti lua de acasa, asa ar fi frumos. O poti intreba la ce ora, si de asemenea daca inainte sau dupa ar vrea sa faca o scurta plimbare cu tine ( adica exista ceva vreun parc in apropiere ). Asta e cu subinteles. daca spune da atunci clar vrea sa fie cu tine, daca spune nu, ar fi cazul sa-ti cauti alta.
succes oricum si distractie placuta!

| iamSeBy a răspuns:

Daca doar ai invitat-o la banchet, e clar ca mergeti doar ca prieteni, dar vezi si tu cum te comporti acolo cu ea, te duci si o iei de acasa, la sfarsit o duci acasa si vezi tu ce iese. E tot clasa a 8-a, adica venea si ea la banchet, dar acum vine cu tine, sau nu are nici o legatura cu banchetul, doar ai invitat-o tu?