| vasivasy a întrebat:

Am invitat o fata la suc si a accepat.dar cand a fost vorba sa aleg locul i-am spus sa mergem la o cofetarie la suc iar ea a vrut in alt loc dar nu am stiut de ce...a spus ca posteste...am ales alt loc dar si acesta l-a refuzat pentru ca e fum de tigara si patron proful ei nu stiu ce sa mai cred oare nu vrea sa fie vazuta cu mine si vrea sa aleg un loc mai retras?

8 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Spune-i că ai dori din suflet și te-ai bucura să aleagă ea locul și „meniul" întâlnirii.

| Emilian65 a răspuns:

Daca ea vrea un loc retras, nu inseamna ca nu vrea sa fie vazuta cu tine.

| LoveSleep a răspuns:

La tine acasa mi se pare destul de retras.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Eu m-as duce unde vreau eu, cu cine vreau eu si cand vreau eu. Nu am eu timp sa-i indur eu clifosele. Vrei? "nu", bine pa big grin, si gata frate, fara sms, fara facebook, gata big grin. Te cuata ea dupa, garantez eu

| AndCat26 a răspuns:

Las.o pe ea sa aleaga unde sa mergeti.

| DarkCrina a răspuns:

Spune.i sa aleaga ea locul. Nu stiu de ce refuza propunerile tale.
Cateodata, cand accepti o invitatie poti sa o faci din bun simt ca sa nu ranesti o persoana. Daca nici asa nu iese cu tine inseamna ca nu isi doreste asa tare.
Bafta

| DeeaDede1010 a răspuns:

Poate nu-i place unde o duci. Fum de tigara?! Pai unde ai dus-o la crâșmă?! Du-o si tu intr-un loc mai frumos, mai decent

| vasivasy explică (pentru DeeaDede1010):

Este un dintre cele mai exclusiviste locuri din oras dar normal ca acolo vin si fumatori