| aVicii a întrebat:

Am invitat o fata n oras iar raspunsul eui a fost "nu stiu laughing))" cand vb cu ea numai emoticoane din astea imi pune "laughing" iar de atunci nu mai imi raspunde la mesaje, am etichetat o poza cu ea si mi-a sters eticheta...sad la inceput parea interesata.

ce sa cred, funda!

Răspuns Câştigător
| ionutZzG30 a răspuns:

Bun deci tu nu sti unde sta? straight face cautai prieteni si roaga-i cat mai frumos cu putinta sa iti spuna unde sta, dar nu te milogi laughing sigur ei te vor ajuta o sa se vada pe fata ta ca o iubesti happy si-o no sa spuna nu. poate o sa faceti schimb de ceva poate tu ii ajuti pe ei cu ceva si ei la randul lor pe tine, nu abandona!

13 răspunsuri:
| dulcica1 a răspuns:

O iai cu avint, si asta nu e bine! Fetelor nu le plac baietii care se cam dau in atentie lor! Neutralitatea uneori e mai folositoare! ) Parerea e ca un simplu chat, cu un subiect frumos, e mult mai efectiv! )

| Oviiyy a răspuns:

Asculta la mine: cand o femeie zice NU, inseamna nu stiu, cand zice nu stiu inseamna DA, iar o femeie niciodata nu zice DA

| MariusSB a răspuns:

Probabil te considera "a puppet"
Sau poate ca te place si "ii place" sa te chinuie!

Daca o vezi ca te ignora ..nu o mai bagi in seama.Fie ea si o fata ai si tu demnitate.

"Are balta peste"

| ionutZzG30 a răspuns:

Te incearca nu fa gesturi pe facebook mergi la ea acasa si dui o floare ceva frumos o sa-i placa si bine asta nu inseamna ca o sa se indragosteasca deja dar e desteapta si te incearca sa vada cat ti la ea happy

| aVicii explică (pentru ionutZzG30):

Gandesti bine! 99% sa iei funda!

| ionutZzG30 a răspuns (pentru aVicii):

Nu ma prea intereseaza funda laughing!

Am intrebat-o unde sta si nu raspuns ca nu-mi zice sad

Ff bun raspunsul, daca vri contacteaza-ma sa mai vb cv!

Mersi,trimite-mi mesaje cand mai ai nevoiewinking

Te rog baga id asta danutz720@yahoo.com!

Cand intri sa dai acc la gavanionut.

Bun deci tu nu sti unde sta? straight face cautai prieteni si roaga-i cat mai frumos cu putinta sa iti spuna unde sta, dar nu te milogi laughing sigur ei te vor ajuta o sa se vada pe fata ta ca o iubesti happy si-o no sa spuna nu. poate o sa faceti schimb de ceva poate tu ii ajuti pe ei cu ceva si ei la randul lor pe tine, nu abandona!