| Mozocel a întrebat:

Am invitat-o maine la bazin, dar i-am zis sa mergem decat noi 2 singuri, iar ea a zambit asa putin rusinoasa si a acceptat. Credeti ca este bun contextul acesta cu strandul sa-i spun ce simt pentru ea? Ce sa fac?

10 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Eu cred ca e foarte bine.
Insa ai grija cum o sa-i spui ca ti la ea, sa nu o speriibig grin mai ales daca nu va cunoasteti bine!

Oricum, faptul ca a acceptat invitatia ta inseamna ca te place si ea!happy

Succes!

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Da, e bun.Practic orice context e bun pentru ai spune ce simti pentru ea.Nu neaparat decorul conteaza in situatii de tipul asta.Adica poti sa ii spui si la strand, poti sa ii spui si pe o banca si oriunde.Conteaza ce e in sufletul tau, ce simti tu pentru ea.Asta conteaza. Ce simtea ea si daca simte vei vedea in momentul cand ii vei spune. Dar simplul accept al ei arata ceva.Bafta!

| Vizitiul a răspuns:

Nu cred ca are importanta locul, cred ca are importanta felul in care-i spui ceea ce simti. Nu apela la texte de pe internet, gen: "ma pierd in ochii tai." Sunt de-a dreptul penibile si puerile.
Fii tu insuti, fii simplu si concret, exprima-te prin intermediul cuvintelor tale, fii original. Fetele sunt dezgustate de replici de pe net. Bafta!

| Dan a răspuns:

Mozo, fa ce poti, sa nu o pierzi, eventual sa o inviti si la tine sa faci baie cu ea si apoi, stii tu ce laughing

| mihai_2762 a răspuns:

Salut!

Da este o idee buna poti sa ii spui acolo ce simti pentru ea. De ce sa nu poti? Foarte bine go fo it.

Bafta!

| ruxandraaaaioanaaaa24 a răspuns:

Da, este foarte bine.Desi poate ca unii spun ca nu are importanta contextul, decorul, ambientul in care va aflati, eu cred ca pentru ea conteaza.Adica daca as fi eu in locul ei, ar conta macar putin.
Oricum fi hotarat, spune-i ce simti, incearca sa o surprinzi cat mai mult, fa ceva ce nu s-ar astepta niciodata ( in sensul pozitiv tongue ). Nu apela nicidecum la texte de pe internet, fi original si foarte atent la gesturile si reactile ei. De multe ori limbajul corpului vorbeste de la sine.
Poate ca ar fi bine sa-i oferi si o floare, un trandafir poate. Sper ca intreaga natura sa contemple la fericirea voastra! happy Bafta! big hug

| MinnieHaha a răspuns:

Nrmal ca este bun. profita de orice situatie ca sa-i spui ce simti pentru ea cu adevarat! Succes!

| piktor a răspuns:

Foarte binelaughing
dupa ce ajungeti in apa poti sa-i dai putina apa, si cu ocazia asta o mai si iei in brate. daca apa din bazin e mai mare decat inaltimea ei o sa stea lipita de tine tot timpulwinking
`ti spun din proprie experienta:X

| lollitha a răspuns:

Da spune`i
si s`a rushinat pur si simplu...nu e nimic rau in astahappy
bv`:*

| Mozocel explică:

Multumesc tuturor pentru sfaturi, m-ati ajutat foarte mult si in acelasi timp m-ati incarcat si cu optimism.

Pana la sarut cred ca o sa mai astept, nu stiu ce sa fac...