Ai putea sa-mi spui,daca tot vreti sa fiti impreuna, de ce nu va despartiti mai intai de ceea ce aveti? Respectiv, tu de iubitul tau de 4 ani si el de prietena pe care o are.Sa nu crezi ca inselandu-i, ca daca nu stiu, situatia e diferita.Totul se afla.Si,in afara faptului ca iubitul tau te va parasi, te va si acuza de tot ce-i mai rau...si va avea dreptate. Oricat de ranit s-ar simti, e mai cinstit sa-i spui ca vrei sa va despartiti si pe urma sa faci ce vrei.Cand va afla ca-l inseli, va pierde si iubita, si prieten si increderea pe care o are in oameni si in el insusi.Risti sa fii acuzata si catalogata ca o persoana complet lipsita de morala, intelegi ce vreau sa-ti spun.Stai si gandeste-te bine, si incearca sa procedezi corect.Nu cred ca ti-ar place sa iti faca iubitul tau tie, ceea ce ii faci tu lui.
Si care-i intrebarea? btw... in astia 4 ani ai simtit ceva pentru iubitul tau, sau de ce stai cu el?
Ce le-o place unor fete sa se laude cat de zdrente sunt! da. daa. nu te mira ca o zic din inima si suflet.nu meriti nimic bun in viata si cine iti v-a lua aparararea la ce am zis tot zdreanta e stai u linistita. daca nu vrei sa ai parte de rasp din astea nu te mai lauda pe TPU ce desteapta esti u... in rest esti ok :* te-am pupat
Ce tare:X:X:X keep on rolling.dar vezi ca o data tot ti se infunda! sper ca esti constienta de asta
Nu esti singura in aceasta situatie. Eu am avut un iubit care mi_a facut cunostinta cu un prieten de.al lui foarte bogat. Dupa o zi de cand ne.am cunoscut am iesit intr.un alt oras cu prietenul iubitului meu care are iubita. Eu m.am despartit de iubitul meu saptamana trecuta dar nu am renuntat la prietenul lui. Sfatul meu este ca daca te face fericita mai merge din cand in cand sa te mai intalnesti cu prietenul lui.Acum depinde si ce planuri de viitor ai cu iubitul tau. Oricum am ajuns la concluzia ca toata lumea inseala
Pai. E putin aiurea situatia dar fii sigura ca nu esti singura. Tu ar trebui sa te hotarasti pe care il placi mai mult si sa ramai cu cel cu care te simti ma confortabil cum s-ar spune. Dar mai intai fii sigura ca cel cu care tu esti de o luna nu vrea sa te desparta de cel cu care ai fost 4 ani. Gandeste-te bine :* si ai in primul rand multa grija de tine