Nu va fi asa tot timpul, dar trebuie sa-ti dai o vreme sa te vindeci. In general durea 2-3 ani sa-ti revii dupa o iubire adevarata, sa poti iubi din nou. Daca incerci sa scurtezi fortat perioada, vei reusi doar sa o prelungesti cine stie cat.
Buna, nu va fi asa...lasa timpul sa vindece toate ranile, poat einca nu ai intalnit persoana potrivita, persoana care sa te faca sa sitmi fiorii iubirii dar acea persoana poate e mai aproape de tine decat crezi; prima dragoste nu se uita niciodata, dar asta nu inseamna ca nu vei mai iubi pe nimeni, nu inseamna ca daca a fost primul trebuie sa fie si ultimul.
Incearca sa lasi de tot trecutul in urma, sa incerci sa uiti complet de fostul tau prieten.
N-o sa fie mereu asa; ia o pauza si nu mai iesi cu nimeni. Abia cand o sa te simti pregatita vei vrea sa stai cu un altul din propia initiativa!
Nu cred!
Dar de ce nu te impaci cu marea ta dragoste? Baieti or mai fi destui dar daca u il vrei pe primul, cu primul trebuie sa fii...si la mine a fo la fel, am fo cu primul ne-am despartit dupa care ne-am regasit si amandoi eram singuri ne-am reimpacat iar acum suntem sot si sotie!
Trebuie sa incerci sa te detasezi, sunt multi baieti care au calitati sunt mult mai buni decat fostul tau prieten. Trebuie sa iti mai dai o sansa, vei iubi din nou, crede-ma. Incearca sa uiti... majoritatea trecem prin asa ceva si supravietuim si chiar iubim din nou mult mai profund. Bafta!
Nu.nu va fi asa mereu.Tot timpul se sufera dupa o despartire dar durerea pana la urma trece.Momentan pe tine inca te doare si de asta nu reusesti sa mergi mai departe. Dupa mine ar trebui sa iei o pauza si sa nu te mai gandesti...si cand o sa te astepti mai putin o sa cunosti pe altcineva care o sa te faca sa iubesti din nou.Succes si fii tare!
Sigur ca nu! stai linistita va veni si baiatul care ti va suci mintile, am patit-o si eu la fel trebuie te mai lasi purtata de val, dar ai grija sa nu te ineci. nu ai de unde sti c iti rezerva viitorul
succes:*