| MariusDeejay a întrebat:

Am la lucru o colega m-a intrebat daca o iubesc
dar problema este ca este casatorita eu nu i-am zis nimic este dragoste interzisa? adevarul ca mie foarte draga:Xsad

10 răspunsuri:
| MariusDeejay explică:

Fata stie ca imi place de ea dar na

| effect a răspuns:

In primul rand ea fiind casatorita nu ar trebui sa te intrebe chestii de genu
E vina ei ca se baga in seama, ea fiind casatorita
Eu zic sa nu te bagi peste casnicia ei, ca nu e frumos
Si tu sa ai o sotie ai suferii sa se bage altul in seama la sotia ta
Trebuie mereu sa te pui in pielea sotului ei
Incearca sa ti gasesti o fata fara obligatii chiar daca ea iti este draga
Trebuie sa te gandesti ca din pacate este casatorita si nu ai ce face

| AndaWest a răspuns:

Si ti se pare o femeie serioasa? mie nu

| mgtow a răspuns:

Asa e daca e casatorita mai bine nu te bagi in viata ei.

| cosmin21 a răspuns:

Prietene iti dau un sfat, profita de orice ocazie, o viata ai, atata timp cat tu nu ai obligatii nu gresesti cu nimic, ea greseste. bft cu gagica happy

| MariusDeejay explică:

Faze e ca era vb ca divorteaza si na dar am auzit ca sau impachat

| Dolodolo a răspuns:

Poate sotul nu o trateaza cum trebuie in dormitor. Este neglijata. Ce mai astepti? Te vrea sa o satisfaci. Fugi repede. laughing

| AndaWest a răspuns:

E veche de cand pamantul faza cu ''divortez'', ea de fapt vrea doar o aventura de asta iti face ochi dulci.tu iy poti da ce vrea dar nu pune la suflet

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Clar e o destrabalata.Nu m-ar mira sa se fi culcat cu toti de la tine de la serviciu.Tu ramasesei ultimul si trebuia sa te bifezehee hee.

La sand gluma la o parte, o femeie cu macar putina etica si bun simt nu te-ar fi intrebat asa ceva avand in vedere starea ei civila!

Vrei fufe din astea?

| Sentinel a răspuns:

@effect. e doar o chestiune de timp pana se va produce ruptura. Dragoste nu exista in casnicia ei, deci dragoste cu de-a sila nu merge. Prin urmare, daca femeii ii place de tine, Marius, baga material la ea si lasa-te condus de sentimente. Sa zica lumea ce-o vrea. Pentru ca daca nu esti tu, e altul, dar barbatu-so nu o sa mai fie. Iti garantez!