| petrutza a întrebat:

Am luat 2 de ori pe an pastila de a doua zi.stiu ca normal este sa o iei la sase luni.asa m-a luat`o. pot fi ceva dergelari de ciclu dureri? pentru ca atunci cand am luat a doua oara pastila la urmatorul ciclu am inceput sa ma gretzuri si dureri ingrozitoare de burta.insarcinata nu sunt mi-am facut test... ce as putea lua pentru aceste dureri ingrozitoare?happy

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pastila de a doua zi se ia in cel mai rau caz de doua ori pe an. Adica asa nu te omoara, dar nici bine n-o sa-ti fie de la ea. Un ginecolog batran mi-a zis ca o femeie desteapta o ia cel mult o data in viata, in conditii cu adevarat dramatice. Du-te la ginecolog cat mai repede si fa-ti investigatii. Poate dezechilibrele pe care ti le-ai provocat se pot ameliora cu tratament. Probabil ca durerile ingrozitoare provin de la ovare care sunt complet dereglate de bombele cu hormoni pe care li le administrezi. Nu ezita, mergi cat mai repede la ginecolog.

2 răspunsuri:
| Ben. a răspuns:

Pastila de a 2 a zi nu e un mijloc de contraceptie.trebuie folosita numai in cazuri exceptionale si f rar. e normal sa te resimti dupa coctailul ala de hormoni. ia ibuprofen.

| claudiarebecca a răspuns:

Dat fiind ca pastila de a doua zi e de fapt o infuzie de hormoni in mod sigur au loc dereglari de ciclu si flux.