anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am luat anticonceptionale 9 ani fara pauza si de 7 luni m-am lasat dar nu am ramas insarcinata ce riscuri sunt? va rog ajutati-ma

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E greu de zis. 9 ani de anticonceptionale sunt foarte multi. Practic dublu fata de maximul admis intr-o viata intreaga. Totusi, dupa 7 luni de incercari, nu poti spune ca ai neaparat probleme. Totusi, e cazul sa mergi la un ginecolog bun pentru un set complet de analize si investigatii.

| roxpau a răspuns:

Cel mai bine este sa consulti un medic si sa depistati cauza, nu este recomandat sa faceti sex zi de zi, trebuie sa asteptai sa treaca doua zile de la ultimul contact pentru a da posibilitatea spermatozoizilor sa se refaca, dar in primul rand trebuie sa va faceti un set de analize si tu si sotul in special el spermograma

| florin752010 a răspuns:

Nu e nici un risc. Sotia mea a patit la fel. Dupa 10 ani, a facut pauza de ele ...si dupa inca 1 an jumate de incercari zi de zi ( era sex, nu mai era dragoste ), a ramas insarcinata, a dus sarcina pana la capat, iar acum fiicamea are 4 ani jumate. Deci nu exista riscul sa devii sterila, altfel le-ar scoate de pe piata.