| Anisoara2481 a întrebat:

Am luat escapelle acum o săptămâna și aveam ciclu menstrual. La fix o săptămâna după au apărut niște scurgeri maronii. E de bine ca au apărut sau?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pe prospectul medicatiei scrie ca vei experimenta efecte negative pentru urmatorele 6-12 luni, fiindca asta este o bomba hormonala care face ravagii in corpul tau, modificandu-ti ciclul menstrual, ovulatia si perioada fertila, putand declansa noduli la sani, chisturi ovariene, fibroame uterine sau chiar tumori.
Din cauza severitatii efectelor negative, o asemenea pastila nu este indicata decat 1 singura data in viata ta.
Folositi cu toata increderea PREZERVATIVUL ca nu are efecte secundare, nu doare, nu musca si nu costa decat 2-3lei bucata.

| Bianca765 a răspuns:

Este de bine, asa mi s-a intamplat si mie. Nu te lua dupa anumite comentarii, nu ai cum sa ramai daca a aparut acea sangerare la o saptamana, grija sa nu faci abuz de Escapelle ca nu e deloc okay pentru organism.

| Anisoara2481 explică (pentru Bianca765):

Și cam după cât ti s au oprit?
Și ciclu ti a venit cum trebuia sau i-a dat și lui bătăi de cap?
Mersi mult, nici nu știi cât de Zen simt acum după ce am citit răspunsul tău. Saru mana

| Bianca765 a răspuns (pentru Anisoara2481):

Buna! Scuze de raspunsul intarziat laughing
Ciclul s-a dat peste cap putin, mi-a venit si sangerarea aia dupa pastila si cand trebuia sa vina el, lunile viitoare isi revine la normal.

| Anisoara2481 explică (pentru Bianca765):

Mai am nevoie puțin de sfaturile tale
E a treia săptămâna de când am luat pastila și au apărut durerile alea de cm și sânii s au întărit și dor, dar totuși el nu mai vine, săptămâna viitoare ar trebui sa fie a 4 săptămâna de
Când s-a întâmplat
Deja mi e frica și nu as vrea sa ajung la teste de sarcina căci mi e frica de ele happy

| Anisoara2481 explică:

Aparent pare sa fiu un fel de cm
Mulți spun ca s reacții adverse. Ar trebui sa-mi iau panica sau mai aștept puțin? laughing