| Hdjdsj a întrebat:

Am luat Escapelle Marti seara,nu am avut nici o simtoma nimic,iar azi,acum,ma doare stomacul tare si mi vine sa vomit,e de la pastila? Daca da, cât va dura?

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Încă nu ai citit prospectul ca să vezi ce te așteaptă în următoarele luni?

| Robert2526 a răspuns:

Nu are legatura cu pastila, ai mancat ceva aiurea. Iti trece

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ar trebuie sa scrie pe cutie pe prospect cum funcționează și ce reacție au pastilele ale adică ca orice cutie cu medicamente are o descriere pe spatele cutiei care pot fi reacțiile adverse cum ai spus și tu vomitat durere de stomac poate fi și astea cauza eu asa ma gândesc poate ești alergică la pastilele alea întrebarea asta Teai întrebat?

| Hdjdsj explică (pentru anonim_4396):

Nu am vomitat, pur și simplu mi au venit asa sa vomit, durerea de stomac mi-a trecut, nici nu stiu ce sa mai fac.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Hdjdsj):

Săte calmezi căci nu ai comis o crima da? Nu ai făcut vreo faptă da? Ce ai făcut tu face orice om de fața pământului calmeazăte boss și dacă vezi ca gândurile nu-ți dau pace și te ne liniștesc mergi frumos la un ginecolo și vezi acolo ce spun ce zici mai fă-ți și un control afli despre sănătatea ta ce se întâmplă nu-i nimic greșit în asta absolut nimic tu interesează-te de sănătatea ta nu de gura lumi și nici pârerriel altora asta sa faci boss