Nu nu cred probabil o dereglare de la pilula de a doua zi, acum nu stiu ce sa zic nu ai scris daca dupa terminarea ciclului ( 8 aprilie ) ai mai avut contacte neprotejate? poti face un test de sarcina cu prima urina sa fi mai sigura
Probabil o simpla dereglare a menstruatiei, totusi asteapta sa vezi daca vine. Daca nu vine in 2-3 zile, fa un test de sarcina.
Se deregleaza menstruatia...eu am avut dereglari destul de mari din cauza pastilei de a doua zi si efectele se observa pana la 5 6 luni in corpul tau chiar daca nu le simti din punct de vedere hormonal exista. daca totusi vrei sa fi sigura ia un test de la farmacie si fal.bafta:*
Da, este posibil, dar atata timp cat ai luat pilula recomandata de ginecolog, dupa consult, riscul de sarcina este mic. Insa stii ca pilula de a doua zi are reactii adverse severe si de lunga durata. Asa ca e posibil ca dereglarea menstruala sa fie doar parte a acestor reactii adverse. Oricum, mai asteapta 2-3 zile, fa un test de sarcina din urina de dimineata si du-te neaparat la ginecolog, preferabil la cel care ti-a prescris pilula de a doua zi. El te va ajuta sa minimizezi efectele adverse.
Nu! Este foarte, foarte putin probabil ca pilula "de a doua zi" sa dea gres. Daca nu ai incredere in aceasta poti face un test de sarcina sa fi sigura.
Dany_Daniel_1998 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: