Am uitat sa va zic ca acea sangerare a durat 2 zile, p mine Cm tinandu-ma vreo 3-4 zile
Nu nu a fost ciclul tau mentrual.trebuia sa citesti prospectul sa vezi ca o sa ai ceva scurgeri pana la CM. o sa urmeze si ciclul menstrual. ce ai avut tu a fost un avort spontan
Sangerarea este unul din efectele adverse la 2-3 zile dupa administrare, care inceteaza spontan. CM trebuie sa-ti vina, in mod normal. Mergi la un examen ginecologic daca spui ca sangerarea a durat 2 zile, nu este normal.
cucuveaua, tu esti medic ginecolog si ai examinat-o cumva? Diagnosticul de avort spontan este pus in urma unor examene:
-examenul clinic al regiunii pelvine, prin care ginecologul pune in evidenta dilatia colului uterin sau a unor sangerari la nivelul vaginului
-masurarea nivelului sanguin al HCG (gonadotropina corionica umana); nivelul HCG va fi masurat in decursul mai multor zile...
-ecografia abdominala inferioara.
Dupa avortul spontan urmeaza 14 zile de sangerari vaginale, asa ca nu este vorba de nici un avort!
Pe viitor abtine-te daca nu sti sa dai un raspuns corect! Nu mai speria oamenii.
PS: Imi cer scuze, dar nu m-am putut abtine...
Mai pe prospectul medicamentelor scrie ca dupa ce iei pastila trebuie sa iti vina cm si daca iti vine nu esti insarcinata.In plus acolo mai scrie ca iti poate deregla cm.
Dar totusi poate ar trebui sa discuti cu un medic ginecolog.Eu de ex cand am luat mi-a venit cm in aceea luna de vreo 4 ori, dar apoi s-a reglat.
Daca nu esti sugura ti'am spus du'te la ginecolog si apoi sigur vei fi mai linistita
Acel medicament iti da organismul peste cap deoarece contine foarte multi hormoni. Fa un test de sarcina (e posibil ca organismul tau sa elimine acele medicamente si sa nu te fi ajutat) si mergi eventual la medic pentru un control. Multa sanatate!
Depinde. Erai in apropierea menstruatiei? Daca da, e posibil sa se fi scurtat durata menstrei. Alt efect este dereglarea ciclului, asa ca e posibil sa iti vina luna asta, dar dereglat. Daca intarzie, nu te impacienta.
Medicul care ti-a recomandat preparatul trebuia sa-ti spuna. Mergi inapoi la el si pune-i toate aceste intrebari. Si mare atentie vre 6 luni. Menstruatiile si ovulatiile vor fi neregulate, deci trebuie neaparat sa folosesti prezervativ la fiecare contact sexual.
Bună.
O dereglare hormonală pe fond medicamentos.
Protejează-te până la următorul ciclu menstrual cu prezervativ.
Această metodă nu înlocuiește una permanentă și în funcție de nevoile tale.
Un test de sarcină și vezi rezultatul.
Mergi la un centru de planing familial pentru metode contraceptive.
Sănătate.
Pa, pa.